Ribat'tan askere moral tırı

Ribat'tan askere moral tırı

Ribat İnsani Yardım Derneği Mehmetçiğe moral tırı gönderdi. Başkan Seyit Duman, "askerimizin bütün ihtiyaçlarını devletimiz karşılıyor ama safımız belli olsun" diye konuştu.

 

Barış Pınarı Harekatı'na katılan askere moral desteği amacıyla başlatılan kampanya sonrasında moral tırı dualarla bölgeye gitmek için yola çıktı. Operasyon başlangıcından bu yana Türkiye'nin her bölgesinden askere moral ve motivasyon desteği başlatılırken Konya'dan da Ribat İnsani Yardım Derneği kampanya sonrasında Anadolu insanının askerine sahip çıktığını göstermek amacıyla el emeği göz nuru ürünlerini bölgeye gönderdi.

moral-tiri-(1).jpg

Moral desteği tırının uğurlama esnasında konuşan Ribat İnsani Yardım Derneği Başkanı Seyit Duman, "Barış Pınarı Harekatına askerimize moral desteği için başlattığımız kampanya sonrasında tırımızı bölgeye gönderiyoruz. Moral tırının içinde Anadolu insanının emeği var, göz nuru var. Bir insanın yaşam malzemesi olarak ne ihtiyacı varsa moral tırımızın içinde o var. Allah razı olsun, devletimiz askerimize her türlü ihtiyacını gideriyor ama biz Türk halkı olarak, esnaf olarak, ev hanımı olarak safımızı belli etmek istedik. Bu çalışmamız bunun bir örneği oldu. Katkılarını sunan herkese teşekkür ediyoruz. Barış Pınarı Harekatı'nda bulunan askerimize muzafferiyetler diliyoruz." dedi.

moral-tiri-(2).jpg

moral-tiri-(3).jpg