RİBAT'a vekil adaylarından ziyaret

RİBAT'a vekil adaylarından ziyaret

Ribat Eğitim Vakfı AK Parti Konya Milletvekili Adaylarını ağırladı.

Ülkemizin önde gelen sivil toplum kuruluşlarından Ribat Eğitim Vakfını, AK Parti Konya Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri ve AK Parti Karatay İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri ile AK Parti Konya Milletvekili Adayları Mehmet Bağaoğlu, Halil Etyemez ve Mustafa Kaya ziyaret etti.

 Ribat Eğitim Vakfı yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette Ribat Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Büyük ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

"Ülkemiz önemli bir süreçten geçmektedir, biz bu süreci ülkemizin geleceği açısından çok önemli görüyoruz" diyen Muzaffer Büyük şöyle konuştu:

"Haziran seçimlerinin çok önemli olduğunu çok iyi anlayabiliyoruz. Ne yazık ki ülkemize karşı sistemli bir karalama kampanyası yürütülmektedir. Zira birileri ülkemizin kendi kontrolünde kalmasını istiyor, tam bağımsız Türkiye'yi istemiyorlar.

Bir sivil toplum kuruluşu olarak biz bu konuları çok net görebiliyoruz.

Şu anda İslam Ülkelerinin nerede ise tamamı bir savaşın içine çekilmiştir. Türkiye'de ayakta kalmasın istenmektedir.

Onun için ülke barışımızı korumak, ülkemizin güçlü kalması ve bütün dünyaya karşı İslam Coğrafyalarının güçlü olduğunu göstermemiz için bu seçimler önemli.

Sizlerin çalışmalarını bu açıdan görüyoruz ve başarı diliyoruz."

Ziyarette yaptığı konuşmada AK Parti Konya Milletvekili Adayı Mehmet Babaoğlu "bugün bir oyun oynanmaktadır. Bu oyunu bütün halkımız görüyor. Gezilerimizde buna şahitlik ediyoruz. Ama Haziran seçimleri ile halkımız bu oyuna müsaade etmediğini bir kez daha gösterecektir." dedi.

 AK Parti Konya Milletvekili Adayı Halil Etyemez ise "Birlik ve beraberlik içinde bu seçim sürecini yürüteceğiz. Konyamız bir Başbakan çıkaracak. Ülkemizin birliği dirliği ve gelişmesi ile Konyamızın büyümesi, daha fazla kalkınması için bu seçimler çok önemlidir." diye konuştu.

AK Parti Konya Milletvekili Adayı Mustafa Kaya da ziyarette yapmış olduğu konuşmada, sürecin sivil toplum kuruluşları ile birlikte yürütülmesi gerektiğini ifade etti.

"Ben de sivil toplum kuruluşlarında büyüdüm" diye Mustafa Kaya, "Sivil Toplum Kuruluşlarımızın önemini bizler çok iyi biliyoruz. Birlikte hareket edeceğiz. Türkiye sivil toplum kuruluşları ile birlikte açılımlarını yapacaktır." dedi.

Ziyarette AK Parti Konya Milletvekili Adayı Halil Etyemez, Mehmet Babaoğlu ve Mustafa Kaya'ya Ribat Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Büyük tarafından Ribat Eğitim Vakfının yayınlarından oluşan kitaplar ve tablo hediye edildi.