Ribat Eğitim Vakfı ve Ilgın Belediyesinden ihtiyaç sahiplerine yardım

Ribat Eğitim Vakfı ve Ilgın Belediyesinden ihtiyaç sahiplerine yardım

KONYA (AA) - Yaklaşan Ramazan Bayramı dolayısıyla Ilgın Belediyesi ve Ribat Eğitim Vakfı, ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürdü.Ilgın Belediye Başkanı Halil İbrahim Oral, yaptığı...

KONYA (AA) - Yaklaşan Ramazan Bayramı dolayısıyla Ilgın Belediyesi ve Ribat Eğitim Vakfı, ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürdü.

Ilgın Belediye Başkanı Halil İbrahim Oral, yaptığı açıklamada, bu yıl ramazan ayında farklı güzellikleri ve etkinlikleri bir arada yaşadıklarını söyledi.

Belediye olarak halkın yoğun katılımlarıyla 19 mahallede iftar programları organize ettiklerini belirten Oral, aynı zamanda ramazan ayında yetim çocukların yüzünü güldürdüklerini ifade etti.

Bugün de Ribat Eğitim Vakfı ile başka bir iyiliğe öncülük ettiklerini anlatan Oral, "İlçedeki ihtiyaç sahiplerine yardım yapıldı. Hem şahsım adına hem de Ilgın Belediyesi olarak, vakfın yönetici ve çalışanlarına teşekkür ederim" dedi.

Ribat Eğitim Vakfı yetkilileri de ilçede hizmete devam edeceklerini belirterek, çalışmaları hakkında Oral'a bilgi verdi.

Kaynak:Haber Kaynağı