Ribat Eğitim Vakfı seçim ayarlı katliamı lanetliyor

Ribat Eğitim Vakfı seçim ayarlı katliamı lanetliyor

Ribat Eğitim Vakfı Ankara'da en az 86 kişinin hayatını kaybettiği terör olayları ile ilgili bir açıklama yaptı.

Ankara'da meydana gelen patlamayla ilgili başsağlığı dileklerinin de aktarıldığı açıklamada yapılan operasyonların ne kadar önemli olduğunun bir kez daha görüldüğü ve kamu güvenliğinin devletimiz tarafından mutlaka sağlaması gerektiği ifade edildi.

 

Ribat Eğitim Vakfı Ankara'da meydana gelen terör eylemi ile ilgili bir açıklama yaptı.

Açıklama şöyle:

"1 Kasım 2015 yılında yapılacak olan seçimler öncesi milletimize korku salmak, seçimlerde terör destekçisi bir partinin yüksek oy almasını temin etmek için ne yazık ki iğrenç bu yönteme başvurulduğu anlaşılmaktadır.

Toplumu şiddet yoluyla, kan yoluyla, terör yoluyla dizayn etmeye çalışan hain ve alçakların takip ettiği bu yol ahlaksız ve kalleşçedir.

Daha önce Diyarbakır'da bir mitingde, daha sonra Suruç'ta ve şimdi de Ankara'da Gar önünde kendi taraftarlarını katlederek devletimize, milletimize yön vermek isteyenlerin bu terör eylemlerini telin ediyoruz. Teröre karşı tek ses olmadıkça bu oyunlar oynanacaktır. Sırtını terör örgütlerine dayayanlar, terör örgütleriyle iş birliği yapanlar, terör örgütlerini ve onların siyasi uzantılarını sevimli göstererek kamuoyuna sunanlar bu saldırıların en büyük sorumlularıdır

 

1 Kasım 2015 Genel Seçimler öncesi sanki belirli bir noktadan düğmeye basılmış gibi kontrollü bir şekilde ülkemizin kamu düzenini bozmaya, ülkemizin sınırlarını yok etmeye, hatta ülkemizi bölmeye yönelik can sıkıcı bu gelişmelere şahit oluyoruz. 

Şaşırtıcı bir şekilde çağrılar yapılarak insanlarımız barış ve demokrasi gibi süslü cümlelerle kandırılarak insanlar toplanıyor ve toplanan insanlar o insanları toplayanlar tarafından hunharca katlediliyor.

Katledilen masum insanlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabır diliyoruz. 

Biz Müslüman'ız, onun için kandırılan ve katledilen insanlarımıza, gençlerimize de acıyoruz, onların ailelerine de başsağlığımızı iletmek istiyoruz. Ölen her vatandaşımız bizlerin içini acıtmaktadır.

 

Bu arada ülkemizde, sanki devletimiz barışı istemiyormuş, bu olayların sorumlusuymuş gibi göstermeye çalışan art niyetli algıların oyunlarına da gelinmemesi gerekiyor.

 

Bütün terör eylemlerinin tamamını lanetliyoruz. Milletimizin güvenliğine, birliğine, dirliğine kastedenlerin bunu başaramayacağını ifade ediyoruz.

Gün teröre karşı birlik ve beraberlik günüdür.  

Devletimizin kamu güvenliğini sağlamak maksatlı yürüttüğü yurt içi operasyonları ve terör örgütlerinin merkezlerine yönelik sınır ötesi operasyonlarını desteklediğimizi de ifade etmek istiyoruz.

Devletimiz tarafından terör bitirilmelidir, buna inanıyoruz.

Türkiye kamu güvenliğini korumak zorundadır, can güvenliği, mal güvenliği, inanç güvenliği, dil güvenliği, namus güvenliği sağlanmadığı takdirde bir ülkede yaşam kilitlenir.

Kamu güvenliğini sağlayacak güçte sadece devletimizdir. Bunu sağlamak için gereken her türlü adım korkusuzca atılmalıdır.

Dualarımızın milletimizle olduğunu ifade ediyor, ülkemizin güvenliğine, birliğine, dirliğine kastedenlerin ise oyunlarının başlarına geçmesini Rabbimizden diliyoruz.

1 Kasım 2015 tarihine kadar önümüzdeki günlerin çok iyi tahlil edilerek, şehirlerimizde yüksek güvenlik tedbirlerinin alınması gerektiğini ifade ediyor, Türkiye büyük bir devlettir ve ülkemizin güvenliği ümmetin güvenliğidir, bu bilinçle kamuoyumuza saygı ve hürmetlerimizi sunuyoruz."