Ribat, bir iyiliğe daha öncülük yaptı

Ribat, bir iyiliğe daha öncülük yaptı

Ribat Eğitim Vakfı, Kerim Akboğa’ya hayırsever Konyalı işadamlarının hediye ettiği motorlu ve tekerlekli sandalyeyi vererek bir iyiliğe daha öncülük etti.

Konya-Taşkent ilçesi Çetmi mahallesinde ikamet eden 38 yaşındaki Kerim Akboğa, babasını kaybettikten sonra şeker hastalığı başladı. Daha sonra şiddetlenen hastalık sonucu  ayakları kesilir.

Tekerlekli sandalyesi teslim eden Ribat Eğitim Vakfı Ribat Aşevi Müdürü Ali Sakman, konu hakkında yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Kerim Akboğa’yı İki ay önce ziyaret etmiştik .Tek isteği tekerlekli sandalye. Ve Hayır sahipleri bu muradını gerçekleştirir diye beklentisi vardı. Konyalı hayırsever işadamları Kerim Akboğa’nın bu istediği ve talebini yerine getirdiler. Bizlerde bu aracılık görevini Ribat Eğitim Vakfı adına gerçekleştirdik” dedi.  Engelli Kerim Akboğa’nın evinde hediyesini takdim edildi.

Tekerlekli sandalyesi kavuşan Kerim Akboğa; “İlk önce Konyalı hayırsever işadamlarımıza benim bu isteğimi kabul ederek gönderdikleri tekerlekli sandalye için teşekkür ediyorum. Ayrıca Ribat Eğitim Vakfının yönetici ve çalışanlarına bu konuda öncülük yaptıklarını içinde onlara da teşekkür ediyorum” dedi.

Etiketler :