Ribat ailesi bayramlaştı

Ribat ailesi bayramlaştı

Ribat Eğitim Vakfı, Aziziye Kültür Merkezi'nde düzenlenen programda bayramlaştı.

Dünyanın birçok ülkesinde olduğu gibi Konya'da da mazlumlara Ramazan sevinci yaşatan Ribat Eğitim Vakfı bayramlaşma programında Konyalılarla buluştu. Aziziye Kültür Merkezi'nde düzenlenen bayramlaşma etkinliğine Ribat Eğitim Vakfı Onursal Başkanı Abdullah Büyük, Ribat Eğitim Vakfı Mütevelli Heyeti, Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda gönüllü katıldı.

Kur’anı Kerim tilavetiyle başlayan bayramlaşma, RİBAT Eğitim Vakfı Onursal Başkanı Abdullah Büyük’ün sohbetiyle devam etti. Ribat Eğitim Vakfı’nın kuruluş hikâyesini anlatarak başlayan Abdullah Büyük, geçen onca yılda bütün birimlerin Allah rızasını gaye edinerek çalıştığını ve büyüdüğünü ifade etti. STK’ların önemine de değinen RİBAT Eğitim Vakfı Onursal Başkanı Abdullah Büyük, Konya’nın vakıf ve dernekçilik açısından zengin bir şehir olduğunu ifade ederek “Bayramların ülkemizde ve dünyamızda acıların dinmesine vesile olmasını diliyoruz. Tüm İslam âleminin mübarek Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyorum' dedi.

Ribat Eğitim Vakfı Mütevelli Üyesi Mustafa Yanartaş da, "Başı rahmet ortası mağfiret, sonu da cehennem azabından kurtuluş olarak müjdelenen, içinde "bin aydan daha hayırlıdır" denilen Kadri Gecesi'ni barındıran mübarek Ramazan ayını tamamlamayı nasip eden Rabbimize hamdolsun. Mübarek Ramazan Bayramı'nın da ailemize, camiamıza, ülkemize, milletimize hayırlar getirmesini, birlik ve dirliğimize vesile olmasını temenni ediyorum" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Abdullah Büyük tarafından çocuklara harçlık dağıtılırken programa katılan davetliler bayramlaştı. Öte yandan RİBAT Eğitim Vakfı'nın temsilciliklerinin bulunduğu dünyanın birçok yerinde eşzamanlı bayramlaşma programı gerçekleştirildi.