Ressam ve gazeteci-yazar Otyam, yoğun bakımda

Ressam ve gazeteci-yazar Otyam, yoğun bakımda

Antalya'da yaşayan ressam ve gazeteci-yazar Fikret Otyam, mide kanaması nedeniyle yoğun bakıma alındı

ANTALYA (AA) - Böbrek yetmezliği nedeniyle haftada 3 gün diyalize giren ressam ve gazeteci-yazar Fikret Otyam, geçirdiği mide kanaması sonrası Atatürk Devlet Hastanesinde yoğun bakıma alındı. 

Otyam'ın eşi dokuma sanatçısı Filiz Otyam, AA muhabirine yaptığı açıklamada, eşinin dün Antalya'da özel bir merkezde girdiği diyalizde rahatsızlandığını ve mide kanaması geçirdiği anlaşılınca Atatürk Devlet Hastanesine kaldırıldığını söyledi. 

Eşinin tansiyonunun düştüğünü, solunum sıkıntı çektiğini anlatan Filiz Otyam, solunum cihazına bağlandığını kaydetti. Akşam saatlerinde eşinin tedaviye yanıt verdiğini ve kardiyoloji yoğun bakım servisine alındığını dile getiren Otyam, eşinin solunum makinesine bağlı, uyutulduğunu ve tansiyonunun biraz düzene girdiğini belirtti. 

Fikret Otyam'ın genel yoğun bakıma alınmasını beklediklerini anlatan Otyam, "Daha önce de böyle krizleri olmuş ancak Fikret bunları atlatmıştı. Yeniden kendisini toparlamasını ve birlikte yaşamaya devam etmeyi bekliyorum. Ona güveniyorum, büyük bir heyecanla hastaneden çıkmasını bekliyorum" dedi. 

Kaynak:Haber Kaynağı