Resim Sergisi Görücüye Çıktı

Resim Sergisi Görücüye Çıktı

Lale Koleji; Anasınıfı, İlkokul ve Ortaokul öğrencilerinin el emeği göz nuru ürünlerini Kent Plaza AVM de görücüye çıkardı.

Karakalem, minyatür, telkâri, hat, tuval üzerine akrilik boya, nokta, keçe çalışmaları ve anasınıfı öğrencilerinin hazırladığı etkinliklerin yer aldığı sergiye ilgi yoğundu.

Görsel sanatlar öğretmeni Emine Heybet ve anasınıfı öğretmeni Havva Gül Gül yoğun bir yılın ardından öğrencilerin büyük emekler vererek ortaya çıkardıkları ürünlerin halkla buluşmasına vesile oldukları için çok mutlu olduklarını, eserlerin sergilenmesinin de öğrencileri onöre ettiğine bu çalışmalar sayesinde öğrencilerin motivasyonunun arttığını belirtti.

Her yıl geleneksel olarak resim sergisi düzenlediklerini belirten Lale Koleji İlkokul ve Ortaokul müdürü Muhammed Akseki bu tür etkinlikler sayesinde hem öğrencilerimizin yeteneklerini keşfetmelerini hem de öz güven geliştirmelerini belirterek, “Öğrencilerimizin bireysel ve grup olarak ortaya çıkardıkları ürünleri halka arz etmenin gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Öğrencilerimizin akademik eğitimlerinin yanında sanatsal ve kültürel yönlerini de en iyi şekilde gelişmesine katkıda bulunuyoruz” dedi.