Renklibay: Her yıl a takıma en az iki üç futbolcu

Renklibay: Her yıl a takıma en az iki üç futbolcu

Konya Anadolu Selçukspor’un yeni başkanı Zahir Renklibay, her yıl a takıma en az iki üç futbolcu kazandırma hedefind eolduklarını söyledi

Renklibay: Her yıl a takıma en az iki üç futbolcu

Konya Anadolu Selçukspor’da gerçekleştirilen olağanüstü genel kurul sonunda yeni yönetim kurulu göreve başladı. Konya Büyükşehir Belediyesi Stadyumu Toplantı Salonunda gerçekleştirilen genel kurula Atiker Konyaspor Kulüp Başkanı Hilmi Kulluk, Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Remzi Ay, Atiker Konyaspor Yönetim kurulu üyeleri, yönetim kurulu üyeleri delegeleri ile basın mensupları katıldı. Divan başkanlığını Mehmet Demirel’in yaptığı tek liste ile girilen seçimlere 110 delegeden 78’i katılırken, oy birliği ile başkanlığa Atiker Konyaspor Alt Yapı Sorumlusu Zahir Renklibay seçildi.  Ayrıca genel kurulda yapılan Tüzük Tadilatı ile kulübümüzün ismi 1 Haziran 2019 tarihinden geçerli olmak üzere ‘1922 Konyaspor Kulübü Derneği’ olarak değiştirildi.


YÖNETİM KURULU (ASİL)
Zahir Renklibay
Okay Tınkır
Osman Koçak
Recep Çınar
Mustafa Genç
Ahmet Büyükateşli
Hüsamettin Küçükmeral
Gültekin Zeren
Muzaffer Eğerci

 

DENETLEME KURULU (ASİL)

G. Kemal Uysal

Cihan Doğan

Tahir Taşyüz

 

 

YÖNETİM KURULU (YEDEK)
Selçuk Aksoy
Celalettin Yılmaz
Enes Ünlüer
Mehmet Günbaş
Mustafa Aydınalp
Mehmet Tosunoğlu
Bünyamin Sarıtaş
Uğur Öncan
Dursun Kabakçıoğlu

 

DENETLEME KURULU (YEDEK)

Mustafa Biber

Seçkin ÖZdil

Seyiyt Ali Gülcan

 

Renklibay: Her yıl a takıma en az iki üç futbolcu

Konya Anadolu Selçukspor’un yeni başkanı Zahir Renklibay genel kurul sonunda yaptığı konuşmada, kulüpte önceki dönemlerde görev yapan yönetim kurullarına teşekkür ederken, Atiker Konyaspor ile Konya Anadolu Selçukspor arasında yürütülen çalışmaların daha etkin hale getirilerek Konya Futboluna katkı sağlamak adına var güçleri ile çalışacaklarını söyledi.

ATİKER KONYASPOR GİBİ KONYA’NIN BİR DEĞERDİR

Zahir Renklibay şunları söyledi: “Şahsıma ve Yönetim Kurulu üyesi arkadaşlarımı bu göreve layık görmenizden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum. Bugüne kadar Anadolu Selçukspor’a hizmet etmiş başkan ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlara da hizmetlerinden dolayı ayrıca teşekkür etmek istiyorum.  Futbol  kulüpleri bulundukları şehrin ortak değerleridir. Anadolu Selçukspor’un da tıpkı gözbebeği olan Atiker Konyaspor gibi Konya’nın bir değerdir. Özellikle üstlendiği pilot takım misyonuyla hem Atiker Konyaspor için hem de Türk futbolu için yetiştirici özelliği taşıyan bir kulüptür. Atiker Konyaspor’da başta Hilmi Kulluk başkanı ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımız göreve geldikten sonra kısa sürede birçok ilklere imza atmış, Türk futbol kamuoyunun takdirini ve güvenini kazanmıştır. Anadolu Selçukspor’da da bu yönetim anlayışını hakim kılıp yolumuza devam edeceğiz. Hazreti Mevlana ne güzel söylemiştir: “Dün dünde kaldı cancağızım bugün yeni şeyler söylemek lazım.”
HİZMET ETMEK GURUR VESİLESİDİR
Ömrünün büyük bir bölümünü Türk futboluna ve Konya futboluna adamış bir ailenin ferdi olarak, Anadolu Selçukspor’a hizmet etmek benim için gurur vesilesidir. Şahsım ve yönetimi teşkil eden arkadaşlarımla birlikte bu işin üstesinden geleceğimize inancım tamdır. Şunu biliyorum ki Konyaspor yönetiminde bulunan arkadaşlarım Anadolu Selçukspor içinde ellerini taşın altına koyacaklardır. Her zaman bizim yanımızda olup destekleyeceklerdir. Önceliğimiz pilot takımımız olan Anadolu Selçukspor’u şu anda bulunduğu puan sıralamasındaki konumundan kurtarıp üst sıraları zorlayacak hale getirmek olacaktır. Yoğun bir çalışma içerisine gireceğiz. Genç ve dinamik yönetimimizle alt yapısıyla tamamen entegre olmuş, Konyaspor’a yakışır bir pilot takım oluşturmak için gayret içinde olacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın.
 ALTYAPIMIZIN TESİSLEŞMESİ NOKTASINDA ÖNEMLİ YOL KAT EDİYORUZ
Kulüpler için milyon dolarların, milyon euroların kol gezdiği futbol endüstrisinde yol almak gerçekten çok zor hale gelmiştir. Kendi öz kaynaklarımızdan azami şekilde yararlanmamız gerektiği bilinci içerisinde çalışmalarımızı sürdürmek istiyoruz. Bunun içinde altyapımızı sağlam temeller üzerine oturtma çalışmalarımız devam etmektedir. En büyük şansımız alt yapıya inanan bir başkana sahip olmamızdır. Alt yapı için ne istedikse anında bu isteğimizi yerine getiren sayın başkanım Hilmi Kuluk’a da ayrıca huzurlarınızda teşekkür etmek istiyorum. Başkanımız sayesinde altyapımızın tesisleşmesi noktasında önemli yol kat ediyoruz. Yine altyapımızın ulaşım sorunlarını da tamamen gidermiş bulunmaktayız. Bunun da bir geri dönüşü olmalı diye düşünüyorum. Alt yapımıza ve pilot takımımıza her şeyi altın tepside sunan başkanımıza ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımıza, yapacağımız icraatlarla karşılık vermek zorunda olduğumuz bilinci içerisinde çalışmalar yapacağız. Geleceğin Konyaspor’unu oluşturmak için altyapıda iyi eğitilmiş, gelişimlerini tamamlamış, performans gösteren, başarıya aç, genç yeteneklerimizin önünü açıp, önce pilot takımımız, daha sonra da Konyaspor’umuza kazandırmayı amaçlıyoruz. Her yıl en az iki veya üç futbolcumuzu Konyaspor’a gönderdiğimiz taktirde hedefimize ulaşmış sayılacağız.
ANADOLU SELÇUKSPOR’U DA DESTEKLEMEMİZ GEREKİYOR
Futbol takımlarımızdan başarı bekliyorsak onları her zaman ve her durumda desteklememiz gerekiyor. Maalesef Anadolu Selçukspor’umuzun taraftar desteğinden yoksun bir şekilde maçlara çıktığını gözlemekteyiz. Genç futbolcu kardeşlerimizi maçlara daha iyi motive edebilmek için taraftar desteğine ihtiyaç duyduğumuz artık bir aşikardır. O nedenle buradan özellikle taraftar gruplarımıza seslenmek istiyorum. Az önce belirttiğim gözbebeğimiz olan Konyaspor’a nasıl destekliyorsak pilot takımımız olan Anadolu Selçukspor’umuzu da o şekilde desteklememiz gerekiyor.”