Renkli Pedallar’dan dönüşüme destek

Renkli Pedallar’dan dönüşüme destek

Meram Gençlik Meclisi Üyeleri, Renkli Pedallar projesi kapsamında Meram Belediyesi Kentsel Dönüşüm Ofisi’nin önünde bir araya geldiler.

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Gençlik Meclisi üyelerinden oluşan Renkli Pedallar ekibinin ‘Keşif ve Raporlama’ gezisine start verdi. Meram’ın yerel kalkınması için belediye olarak planlama ve dönüşüm hamlelerinin büyük bir hızla devam ettiğine dikkat çeken Başkan Fatma Toru, “Fiziki belediyeciliğin yanı sıra sosyal ve kültürel belediyecilik alanında da çalışmalarımız devam ediyor. Bu meyanda gençlerimiz ve onların fikirleri bizim için çok önemli. Onlarla birlikte dönüşüm yapacağımız alanlarla ilgili bir çalışmaya imza attık. Mimarlık, şehir planlama gibi bölümlerde okuyan gençlerimiz, dönüşüm yapacağımız alanlarda bisikletleriyle gezinti yaparak, fotoğraf çekerek, anket yaparak, söyleşi yaparak bu alanlara ilişkin önerilerini ve fikirlerini belediye yönetimimizle paylaşacaklar” diye konuştu.

DÖNÜŞÜM MERAM’A DESTEK OLMAK İSTİYORUZ

Meram Gençlik Meclisi Başkan Vekili Gökçen Karasioğlu da, “Gençlik Meclisi olarak Kentsel Tasarım Atölyesi’nin ikinci ayağı olan ‘Renkli Pedallar’ı bugün itibariyle hayata geçirmiş durumdayız. Dönüşüm Meram’a destek olmak amacıyla bu projeyi yürütüyoruz. Mimarlık, Şehir ve Bölge Planlama ile PDR (Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik) bölümü öğrencilerinin bulunduğu ekibimiz bugün itibariyle hem saha çalışması hem de anket yaparak kentsel dönüşüme destek olacağız” dedi. Haber Merkezi