"Renklerin Buluşması" etkinliği

"Renklerin Buluşması" etkinliği

Japonya'nın Ankara Büyükelçiliğinin etkinliği kapsamında Sizzle Ohtaka, Nakatsugawa Hiroaki ve Asu konser, resim sergisi ve canlı resim gösterisi performanslarıyla Ankaralı sanatseverlerle buluşacak

ANKARA (AA) - Japonya'nın Ankara Büyükelçiliğince düzenlenen "Renklerin Buluşması" etkinliği kapsamında sanatçılar Sizzle Ohtaka, Nakatsugawa Hiroaki ve Asu konser, resim sergisi ve canlı resim gösterisi performanslarıyla Ankaralı sanatseverlerle buluşacak.

Büyükelçilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Japon kültürüne ait öğelerin yer aldığı "Renklerin Buluşması" etkinliği, 22 Mayıs akşamı saat 19.00 ve 21.30 arasında Türk Japon Vakfı Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek.

Sanatçılar Sizzle Ohtaka, Nakatsugawa Hiroaki ve Asu'nun konser, resim sergisi ve canlı resim gösterisi performanslarıyla Ankaralı sanatseverlerle buluşacağı ücretsiz etkinlikle, Japon kültürünü daha yakından tanıma imkanı sağlanacak.

- Konser, resim sergisi ve canlı resim gösterisi

Ressam Nakatsugawa Hiroaki'nin 2015-2017 yıllarında yaptığı tuval üzerine akrilik ve kağıt üzerine karakalem desen çalışmalarından oluşan sergi saat 19.00'da açılacak. Sergi, 16 Haziran Cuma gününe kadar ziyaret edilebilecek.

Açılışın sonrasında ressam Nakatsugawa Hiroaki, Sizzle Ohtaka ve Asu'nun müzikleri eşliğinde canlı resim gösterisinin yapılacağı etkinlik ise saat 20.00'de başlayacak. Etkinlikte, 1,5 X 3 metre boyutlarındaki büyük tuval üzerine akrilik boya ile doğaçlama resim yapılacak.

Sizzle Ohtaka'nın vokaliyle Japon halk şarkılarına ve halk ezgilerine dayalı özgün parçalarının müzikseverlerle buluşacağı konser ise saat 20.40'da başlayacak.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :