Renault Trucks'ın Ankara'daki yeni satış noktası açıldı

Renault Trucks'ın Ankara'daki yeni satış noktası açıldı

Renault Trucks Türkiye Genel Müdürü Delephine:- "Bayilerimizle birlikte üretmeye, müşterilerimizin işlerine değer katmaya ve yatırımlara devam edeceğiz"- Ceyhan Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Yelliburun:- "Geliştirdiğimiz servis ve showroom alanımızla şi

ANKARA (AA) - Renault Trucks'un Ankara'daki yeni satış ve servis noktası "Ceyhan Otomotiv" törenle hizmete açıldı.

Renault Trucks Türkiye Genel Müdürü Sebastien Delephine, Sarayköy'deki satış ve hizmet noktasının açılışında yaptığı konuşmada, Türkiye'nin, en fazla önem verdikleri ülkeler arasında yer aldığını belirtti.

Son üç yılda tüm araç gamlarını yenilediklerini dile getiren Delephine, Türkiye ticari araç pazarında en önde gelen markalar arasında olmayı hedeflediklerini söyledi.

Delephine, Türkiye'de 17 yetkili servis noktalarının olduğunu ifade ederek, şöyle konuştu:

"Ceyhan Otomotiv hizmet kalitesinden ödün vermeden sunduğu satış sonrası hizmetleriyle de önemli satış ve satış sonrası yetkili bayilerimiz arasında yer alarak İç Anadolu Bölgesi’nde gücümüze güç katıyor. Renault Trucks olarak yolumuza durmadan devam ediyoruz. Bayilerimizle birlikte üretmeye, müşterilerimizin işlerine değer katmaya ve yatırımlara devam edeceğiz."

Ceyhan Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Recai Yelliburun da 45 yıllık kamyon servis tecrübesiyle hizmet verdiklerini belirterek, "Otomotiv servis, satış ve üst yapı alanlarında hizmet sunuyoruz. 2013 yılında yetkili servis olarak Renault Trucks ile iş birliğine başladık. Geliştirdiğimiz servis ve showroom alanımızla şimdi Renault Trucks iş ortaklığımızı, yetkili bayi noktası olarak satış hizmetiyle de taçlandırıyoruz." dedi.

Ceyhan Otomotiv'in 12 bin 200 metrekarelik tesisinde 5 bin 500 metrekare kapalı alanda atölye, kaporta-boya bölümü, showroom, depo ve yönetim binası bulunuyor.



AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :