Rektörler lise öğrencileri ile buluştu

Rektörler lise öğrencileri ile buluştu

Konya’da eğitim öğretim hizmeti veren Selçuk Üniversitesi, Necmettin Erbakan Üniversitesi, K.T.O Karatay Üniversitesi, Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi ve Konya Teknik Üniversitesinin rektörleri lise öğrencileri ile buluştu.

 

Konya’da bu anlamda bir ilk olma özelliğini üzerinde taşıyan programın açılış konuşmasını Konya Bilim Merkezi Genel Müdürü Ali Çetinkaya yaptı. Daha sonra kürsüye gelen İl Milli Eğitim Müdür Vekili Servet Altuntaş da öğrencilerden beklentilerinin büyük olduğunu ifade ederek çok çalışmaları gerektiğinin altını çizdi. Öğrencilere çok değerli olduklarını da anımsatan Altuntaş, şehirdeki tüm rektörlerin onlarla bir araya gelmesinin de kendilerine verilen bu değerin kanıtı olduğunu ifade etti.

rektorler-lise-ogrencileri--(1).jpg

Moderatörlüğünü Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Zekeriya Mızırak’ın yaptığı programda Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin, Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cem Zorlu, K.T.O Karatay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bayram Sade, Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cumhur Çökmüş ve Konya Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Babür Özçelik öğrencilere üniversiteleri hakkında bilgi verip tecrübelerini paylaştılar.

rektorler-lise-ogrencileri--(3).jpg

rektorler-lise-ogrencileri--(5).jpg

rektorler-lise-ogrencileri--(8).jpg

Etiketler :