Rektör Şeker ziyaret ve kabullerde bulundu

Rektör Şeker ziyaret ve kabullerde bulundu

Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Şeker'den ziyaretler

Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Şeker, Konya Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Ramazan Solmaz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunurken, Konya Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Babür Özçelik ve Konya Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Kemal Kuku’yu da makamında kabul etti.

Konya Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz’a yapılan hayırlı olsun ziyaretinde Rektör Şeker’e Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Tahir Yüksek, Prof. Dr. Önder Kutlu ve Prof. Dr. Mehmet Emin Aydın eşlik etti. Ziyarette, hukuk eğitiminde akademik çalışmaların daha verimli olabilmesi ve uygulamaya yönelik çalışmaların artırılması hususunda değerlendirmelerde bulunuldu. Ziyaret hediye takdiminin ardından sona erdi.

Rektör Şeker, Konya Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Babür Özçelik’i makamında kabul etti. Rektör Prof. Dr. Muzaffer Şeker, Rektör Prof. Dr. Özçelik’in iade-i ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken ziyarette, Konya’daki yükseköğretimin kalitesini daha çok artırmak için araştırma, planlama ve koordinasyon iş ve işlemlerinde ortaklaşa çalışmalar yapılması temennisinde bulunuldu. Ziyaret, hediye takdimiyle son buldu.

Konya Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Kemal Kuku ise, Rektör Şeker’e nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Görüşmede karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

rektor-seker-ziyaret--(2).jpg

rektor-seker-ziyaret--(3).jpg