Rektör Şeker Ödüllü İletişimcilerle Buluştu

Rektör Şeker Ödüllü İletişimcilerle Buluştu

Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Şeker, TRT Geleceğin İletişimcileri yarışmasında ödül alan Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü öğrencileriyle bir araya geldi.

2016 yılında kurulan NEÜ Akademedya Araştırma ve Uygulama Merkezi’ni temsilen, TRT Geleceğin İletişimcileri yarışmasına katılarak ödül kazanan öğrenciler NEÜ Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü hocaları ile birlikte Rektör Şeker’i ziyaret etti. Ödül alan öğrenciler ve hocalarını tebrik eden Rektör Prof. Dr. Muzaffer Şeker; ilk kez iletişim alanında bir ödül alınmış olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. İletişim araçlarındaki gelişmenin daha geniş ölçekli düşünmeyi gerektirdiğini söyleyen Şeker, “TRT gibi ülkenin yayıncılık alanında önemli bir kültüre sahip, marka bir kurum tarafından ödüle layık görülmüş olmayı çok önemsiyorum. Dört alanda gönderilen eserlerin yarısından ödül alınması memnuniyet verici. Bu başarının sizi daha çok motive edeceğine ve sonraki yarışmalara daha çok eserle katılacağınıza inanıyorum.”dedi. Günümüzde medyanın önemine değinerek, medyanın küresel etkisi sebebiyle göstergelere dayalı sunumun gerekliliğinin her geçen gün arttığını ifade eden Şeker, “Bu durum, Türkiye’nin diğer pek çok alanda olduğu gibi medya sektöründe de iyi yetişmiş eleman ihtiyacını gündeme getiriyor. Ben, bu ödülün iyi iletişimciler yetiştirmek konusunda hem öğrencilerimize hem de hocalarımıza bir motivasyon unsuru olmasını diliyorum. Siz öğrencilerimizin de bundan sonraki çalışmalarında sadece Konya ölçeğinde düşünmemenizi tavsiye ediyorum. Düşüncelerinizde ve ortaya koyduğunuz eserlerde yerel düşünmek yerine ulusal ve uluslararası boyuta odaklanmanız hem sizin hem de ülkenin geleceği açısından katkı verici olacaktır.” şeklinde konuştu.

rektor-seker-odullu-iletisimcilerle-bulustu-(1).jpg

Ödül alamayan öğrencileri de yarışmaya katılmalarından ötürü kutlayan Prof. Dr. Muzaffer Şeker, “Hocalarımızı ve bu işin mutfağında çalışan tüm emeği geçenleri yürekten tebrik ediyor, nice başarılar diliyorum” dedi. Ziyarette Bölüm Başkanı Doç. Dr. Murat Yeşil, bölüme ve Akademedya’ya verdiği destek için Rektör Şeker’e teşekkür etti. Öğrencilere ve hocalara çeşitli hediyelerin verilmesinin ardından ziyaret sona erdi.Haber Merkezi