"Reis yalnız değilsin" etkinliği

"Reis yalnız değilsin" etkinliği

Eskişehir'de bir grup vatandaş, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a döviz lobisi ve terörle mücadele konusunda desteklerini göstermek amacıyla bir araya geldi

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de bir grup vatandaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a döviz lobisi ve terörle mücadele konusunda desteklerini göstermek amacıyla "Reis yalnız değilsin" sloganıyla etkinlik düzenledi.

Valilik meydanında toplanan grup adına konuşan İpek Yavuz, daha önceden planlandıkları etkinliği, miting olarak yapmayı düşündüklerini söyledi.

Mitingi, İstanbul'daki terör saldırısı nedeniyle ertelediklerini anlatan Yavuz, halkın geçmişte olduğu gibi bugün de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı yalnız bırakmayacağını vurguladı. Yavuz, "Tüm dünyanın bilmesini isteriz ki reis yalnız değildir. Uçaklara, tanklara göğsümüzü siper ettik. Bundan sonra faiz ve döviz lobisine karşı da kendisini yalnız bırakmayacağız." dedi.

Türkiye'nin artık kadını ve erkeğiyle dinamik, kendine güvenen, dünyada söz sahibi bir ülke olduğuna dikkati çeken Yavuz, şunları kaydetti:

"Cumhurbaşkanımız, dünya boyutunda liderliğin çıtasını yükseltmiştir. Sayın Cumhurbaşkanımızı şehrimize davet ediyoruz. Eskişehir'in duaları, destekleri onunla. Siz dik durdukça, bu millet dik duracaktır. Teröre karşı mücadelenizde yalnız değilsiniz. Milyonlarca gönüllü asker var. İstanbul'da yaşanan terör saldırısını lanetliyor, ülke ve millet olarak başımız sağ olsun diyoruz."

Saygı duruşunda bulunan ve İstiklal Marşı okuyan vatandaşlar, daha sonra şehitler için gerçekleştirilen Kur'an-ı Kerim tilavetini dinledi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :