Referanduma gökyüzünde "evet"

Referanduma gökyüzünde "evet"

Muğla'nın Fethiye ilçesinde AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Cengil, yamaç paraşütüyle uçarken "İnadına Değil İnandığımız İçin Evet" yazılı pankart açtı

MUĞLA (AA) - AK Parti Fethiye Gençlik Kolları Başkanı Sinan Cengil, yamaç paraşütüyle uçarken açtığı "İnadına Değil İnandığımız İçin Evet" yazılı pankart ile anayasa değişikliği referandumuna destek verdi.

Ölüdeniz Mahallesi'ndeki Babadağ'da "bin 200 metre pisti"ne çıkan Cengil, tandem (ikili) uçuş yaptı. Cengil, uçuş sırasında üzerinde "İnadına Değil İnandığımız İçin Evet" yazılı pankartı gökyüzünde açtı. Belcekız Plajı'nda iniş yapan Cengil, AK Parti İlçe Başkanı Kadir Sarıhan ve bir grup partili tarafından karşılandı.

Sinan Cengil, gazetecilere yaptığı açıklamada, referanduma destek için Gençlik Kolları üyeleriyle farklı bir etkinlik gerçekleştirmek istediklerini söyledi. Referanduma "evet" mesajını gökyüzünde verdiklerini ifade eden Cengil, "AK Parti Fethiye Gençlik Kolları olarak faaliyetimizi kazasız belasız gerçekleştirdik. 'Evet' dedik." şeklinde konuştu.

AK Parti İlçe Başkanı Kadir Sarıhan da etkinlik için Gençlik Kollarına teşekkür etti. Meselenin oy meselesi değil, memleket meselesi olduğunu vurgulayan Sarıhan, "İnadına değil inandığımız için 'Evet' diyoruz. Anayasa değişikliğindeki maddelerden bir tanesi de AK Parti'nin öngörmüş olduğu, gençlere vermiş olduğu değer. 57 ülkede seçme ve seçilme yaşı 18. Ülkemde neden olmasın? 18-25 yaş arasında yaklaşık 1 milyon gencimiz oy kullanacak. Tek devlet, tek millet, tek bayrak, tek vatan için, 'evet' diyoruz." diye konuştu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :