Red Bull Sea To Sky Enduro Yarışları

Red Bull Sea To Sky Enduro Yarışları

- Antalya'nın Kemer ilçesinde bu yıl yedincisi düzenlenen yarışların plaj etabı tamalandı


ANTALYA (AA) - Antalya'nın Kemer ilçesinde bu yıl yedincisi düzenlenen Red Bull Sea To Sky Enduro Yarışları'nın plaj etabını 17 dakika 39 saniyelik derecesiyle Alman Manuel Lettenbichler kazandı.

Kındılçeşme Plajı'nda gerçekleştirilen 2 kilometrelik plaj etabına 25 ülkeden 2'si kadın 230 sporcu katıldı. Sporcular, plajda oluşturulan etapta büyük zorluk yaşadı. Bazı sporcular, traktör lastikli alandan ve çukurlardan geçerken düştü.

Yaklaşık 2 kilometrelik parkurdaki içi su dolu çukurlar da sporcuları zorladı. Plaj etabını çok sayıda yerli ve yabancı turist de izledi.

Plaj etabında ilk sırayı 17 dakika 39 saniyelik derecesiyle Alman Manuel Lettenbichler aldı. İkinci ise Manuel'in babası Andreas Lettenbichler, 17 dakika 43 saniye olurken, Güney Afrikalı Wade Young ise 17 dakika 45 saniye ile üçüncü oldu.

Kemer Enduro Motosiklet Kulübü Başkanı Semih Özdemir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, plaj etabını kazasız tamamladıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Özdemir, yarışa katılan sporculardan çok güzel yorumlar aldıklarını kaydetti. Yarın 42 kilometrelik orman etabını yapacaklarını anlatan Özdemir, "Cumartesi günü ise 68 kilometrelik dağ etabı ile yarışı tamamlayacağız. Umarım hiç bir yarışta aksilik olmayacak. Tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Emeği geçen herkese teşekkür ederim." diye konuştu.

Yarışlar, yarınki 42 kilometrelik orman etabı ile devam edecek.


Red Bull Sea To Sky Enduro Yarışları

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :