Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı'nda asfaltlama çalışmaları başladı

Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı'nda asfaltlama çalışmaları başladı

SİVAS (AA) - Sivas'ta şehir merkeziyle üniversitenin bağlantısını güçlendirecek Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı'nda asfaltlama çalışmaları başladı.Sivas...

SİVAS (AA) - Sivas'ta şehir merkeziyle üniversitenin bağlantısını güçlendirecek Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı'nda asfaltlama çalışmaları başladı.

Sivas Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Yenişehir kavşaktan başlayarak Cumhuriyet Üniversitesi’ne bağlanacak Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı, 3 gidiş, 3 geliş şeklinde olacak.

Altyapıdaki işlemlerin ardından yol açma çalışmaları tamamlanan bulvarın Yenişehir kısmında asfaltlama çalışmaları hız kazandı.

Şehirdeki en geniş bulvar unvanına sahip olacak projede yaya ve bisiklet yollarının yanı sıra orta kısımda bir de raylı sistem hattı için yer ayrılacak.

Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı üniversiteyi şehirle daha kısa yoldan, daha konforlu buluşturmakla kalmayacak, Kızılırmak sahiline de daha rahat ulaşılmasını sağlayacak.

Belediye Başkanı Sami Aydın, Fen İşleri ekiplerinin asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyerek çalışanlara kolaylıklar diledi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :