Recep Konuk Ve Karaman Ekibi, İlçe Teşkilatlarını Ziyaret Etti

Recep Konuk Ve Karaman Ekibi, İlçe Teşkilatlarını Ziyaret Etti

Recep Konuk Ve Karaman Ekibi, İlçe Teşkilatlarını Ziyaret Etti...

AK Parti Karaman Milletvekilleri Recep Konuk ve Recep Şeker, teşkilat üyeleriyle birlikte Ermenek, Başyayla ve Sarıveliler ilçelerinde vatandaşlarla bir araya geldi, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Konuk ve Şeker, Karaman’da hayata geçirilen projeleri anlattı, devam eden yatırımlar hakkında bilgi verdi.

MİLLETVEKİLLERİ KONUK VE ŞEKER, VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ

AK Parti Karaman Milletvekili Recep Konuk, AK Parti Karaman Milletvekili Recep Şeker, AK Parti Karaman İl Başkanı Mehmet Er, İl Genel Meclisi Başkanı Celalettin Güngörer ve AK Parti Karaman İl Teşkilatı üyeleri, hafta sonunu yoğun programlarla geçirdi. Güne AK Parti Ermenek İlçe Teşkilatını ziyaret ederek başlayan heyet, burada hem partililerle hem de vatandaşlarla bir araya gelerek bölge yatırımları ile ülke gündemindeki konular hakkında fikir alışverişinde bulundu. Güneyyurt Beldesinde de istişare toplantısına katılan heyet, Karaman’da hayata geçirilen projeleri ve devam eden yatırımları anlattı.

TEŞKİLATLARIMIZ, HER AN SEÇİM OLACAKMIŞ GİBİ ÇALIŞIYOR

Başyayla Belediye Başkanı Şerafettin Bulgurcu’yu makamında ziyaret eden heyetin bir sonraki durağı Ak Parti Başyayla İlçe Teşkilatıydı. Sarıveliler Belediye Başkanı Hayri Samur’a konuk olan heyet, Sarıveliler’de ilçe teşkilatını da ziyaret etti. Sarıveliler ilçesinde yeniden yönetime seçilen Mehmet Çulhacı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulunan heyet, AK Parti Karaman teşkilatının her zaman aktif olduğunu, seçim olacakmış gibi her an çalışmalarına devam ettiğini ifade ettiler. Haber Merkezi