Recep aydın atıyor Çotanaklar coşuyor!

Recep aydın atıyor Çotanaklar coşuyor!

TFF 1. Lig’in 21. haftasında deplasmanda Manisaspor’u 2-1 mağlup eden Giresunspor, galibiyet serisine devam ediyor.

 Son haftaların en iyi takımı olarak gösterilen ve geride kalan iki maçta 10 gol atan Manisaspor'u 2-1 mağlup eden yeşil-beyazlı takımda keyifler yerinde. Manisa 19 Mayıs Stadyumu’nda oynanan maçta 21. dakikada Dimitriadis’in Manisaspor savunmasının arkasına attığı pasta meşin yuvarlağı önüne alarak ceza sahası içerisine giren Recep Aydın,  penaltı noktası yakınlarında yerden vuruşla topu ağlarla buluşturdu ve takımını 1-0 öne geçirdi. Çotanaklar 29. dakikada Özgür Can’ın penaltıdan attığı golle farkı 2’ye çıkardı. Ev sahibi ekipten Bahattin takımı adına tek golü kaydetti. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Giresunspor deplasmandan 3 puanla ayrıldı.

RECEP AYDIN 5. GOLÜNÜ KAYDETTİ

Giresunspor bu galibiyetle puanını 36’ya çıkardı ve şampiyonluk şansını sürdürdü. Yeşil-beyazlılar son 5 maçında 5’te 5 yaparak 15 puan topladı. Karşılaşmada takımının ilk golünü atan Recep Aydın,  kiralık olarak forma giydiği Giresunspor formasıyla 5. golünü kaydetti. Recep’in bir de asisti bulunuyor. 27 yaşındaki Recep’in Atiker Konyaspor’la 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor

BAŞKANDAN 15 BİN TL PRİM

Manisaspor galibiyetinin ardından yöneticiler soyunma odasına gelerek futbolcuları tebrik etti. Soyunma odasında futbolculara hitaben konuşma yapan Giresunspor Kulüp Başkanı Mustafa Bozbağ, “Tüm Giresun, 1 milyon taraftar ve ailelerimiz bu maçı bekliyordu. Sizler tüm Türkiye’ye kendinizi gösterdiniz. Allah hepinizden razı olsun. Bu galibiyetin pirimi ise 15 bin lira” dedi.