Recep: Akhisar maçını kazanacağız

Recep: Akhisar maçını kazanacağız

Recep Aydın, 4 maçlık serinin ilkinde sahalarında oynayacakları Akhisar Bld.Gençlik ve Spor karşılaşmasını kazanacaklarına inandığını ifade etti.

Çaykur Rizespor karşısında kaybedilmemesi gereken bir maçtan puansız ayrılmak zorunda kaldıklarını söyleyen Recep Aydın, 4 maçlık serinin ilkinde sahalarında oynayacakları Akhisar Bld.Gençlik ve Spor karşılaşmasını kazanacaklarına inandığını ifade etti.


Açıklamasına 'Bizim için alınacak 1 puanın bile çok değerli olduğu bir maça çıktık' sözleriyle başlayan  Recep Aydın, "Maça iyi başlayamadık. Rakip ilk pozisyonda golü buldu. İkinci yarının başında yakaladığımız fırsatları değerlendiremedik. Kontra ataktan kalemizde ikinci golü gördük. Ama her şeye rağmen oyunu bırakmadık. Üçüncü gol tüm konsantrasyonumuzu aldı. Ama bakıldığında 3-0'da bile girdiğimiz pozisyonlar, direkten dönen toplarımız var. Olmayınca olmuyor. En kötü ihtimalle puan almak istediğimiz bir maçı kaybettik ve düşüncemizi gerçekleştiremedik. Üzgünüz. Önümüzde daha 4 maçımız var. İnşallah bu 4 haftada bize gerekli puanları alarak ligi iyi bir yerde bitirmek istiyoruz ve bunu da başaracağımıza inanıyoruz" dedi.