Real’den Özel indirim

Real’den Özel indirim

Real Hipermarketler Zinciri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle, 6-7 ve 8 Mart tarihlerinde birbirinden cazip indirimler sunuyor.

Real’in İstanbul, Ankara, Adana, Antalya, Konya ve İzmit’te bulunan 12 mağazasında, şampuandan parfüme, elektrikli kişisel bakım ürünlerinden kitaplara kadar bir çok üründe yüzde 50’ye varan indirimler tüketicileri bekliyor. Real ayrıca, tüm kadın müşterilerine ve çalışanlarına içerisinde ekilmeye hazır çiçek tohumu bulunan kağıttan kitap ayracı hediye ediyor. Koşulsuz müşteri memnuniyeti ilkesiyle hizmet veren Real Hipermarketler Zinciri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel 50’ye varan indirimler sunuyor. 6-7-8 Mart tarihlerinde geçerli olan kampanya kapsamında, tüm el, yüz, vücut bakım ürünleri ve saç boyalarında yüzde 50 indirimin yanı sıra, elektrikli kişisel kadın bakım ürünlerinde yüzde 25, kitaplarda ise yüzde 20 oranında indirim tüketicileri bekliyor. Ayrıca, şampuanlarda ikinci ürüne yüzde 50 indirim, deodorant ve Paşabahçe markalı ürünlerde ise, 1 alana 1 bedava seçeneği sunuluyor. Real’de satılan parfüm çeşitlerinde de cazip avantajlar sağlanıyor.

HER KADINA BİR ÇİÇEK TOHUMUNDAN KİTAP AYRACI

Real, Dünya Kadınlar Günü kapsamında, bu sene farklı bir etkinliğe imza atarak, tüm kadın çalışanlarına ve müşterilerine içerisinde hazır çiçek tohumu bulunan, ekilmeye hazır, geri dönüşümlü kağıttan yapılmış kitap ayracı hediye ediyor. Çiçeklerin dalında güzel olduğunu savunan Real, böylelikle alışkanlıklarda ufak değişiklikler yaparak çevre korunmasına katkı sağlamayı amaçlıyor.