Real’de İslami Usullere Uygun, Hijyenik Kesim

Real’de İslami Usullere Uygun, Hijyenik Kesim

İstanbul, Ankara, Adana, Antalya, Konya ve Kocaeli’de 13 mağazasıyla hizmet veren Real Hipermarketleri, Kurban kesim görevini yerine getirmek isteyen vatandaşlara bu bayram da hizmet sunuyor.

Veteriner hekimler gözetiminde, İslami usullere uygun olarak kesilen ve paketlenen kurbanlar, 750 TL’den başlayan fiyatlarla, 9 taksit imkanı ile satılıyor. Ayrıca, kurbanlıklarını Real’den alan herkese 200 TL’lik avantaj sağlayan çekler hediye ediliyor. Kızılay’a kurban bağışı yapmak isteyenler de bağışlarını Real aracılığıyla yapabiliyorlar.

Türkiye’nin altı ilinde 13 mağazasıyla hizmet veren Real Hipermarketleri, Kurban Bayramı’nda kurban kesim görevini yerine getirmek isteyen tüketicilere kolaylık sağlıyor. Real Hipermarketleri içerisindeki kurban standına gelerek diledikleri küçük ya da büyükbaş kurbanlığı seçenler, hijyenik bir ortamda, veteriner hekimler gözetiminde, İslami koşullara uygun olarak kesilen kurbanlıklarını ertesi gün, dinlendirilmiş, paketlenmiş ve kolilenmiş şekilde teslim alıyorlar. Real’de Karaman koçu 750 TL, Kıvırcık koç 825 TL, 1/7 dana hisse ise 925 TL’den, anlaşmalı kredi kartlarına 9 taksit avantajıyla satışa sunuluyor.