Real Madrid, Kral Kupası'nda çeyrek finalde

Real Madrid, Kral Kupası'nda çeyrek finalde

- İspanya Kral Kupası son 16 turu rövanş maçında Benzema'nın uzatma dakikalarında attığı golle Sevilla ile 3-3 berabere kalan Real Madrid, adını çeyrek finale yazdırdı- Real Madridli futbolcu Marcelo:"Yenilmezlik serisi rekorunu kıracağımızdan bir an bile


İSTANBUL (AA) - İspanya Kral Kupası son 16 turu rövanş maçında Sevilla ile 3-3 berabere kalan Real Madrid, çeyrek finale yükselen takım oldu.

Real Madrid, sahasındaki ilk maçta 3-0 yendiği Sevilla ile Ramon Sanchez Pizjuan Stadı'nda karşılaştı.

Ev sahibi Sevilla, maçın 10. dakikasında Danilo'nun kendi kalesine attığı golle 1-0 öne geçti ve ilk yarıyı da bu skorla önde tamamladı.

Real Madrid, 48. dakikada Marco Asensio ile skoru 1-1'e getirdi. Stevan Jovetic'in 54. dakikada kaydettiği golle yeniden öne geçen Sevilla, 77. dakikada Vicente Iborra'nın attığı golle farkı 2'ye çıkardı: 3-1.

Konuk ekip, 83. dakikada kazandığı penaltıyı Sergio Ramos'la gole çevirirken, 90+3. dakikada sahneye çıkan Karim Benzema, attığı golle maçın skorunu ilan etti: 3-3.

Bu sonuçla kupada adını çeyrek finale yazdıran Real Madrid ayrıca, yenilmezlik serisini 40 maça çıkararak bu alanda Barcelona'nın rekorunu kırdı.

Real Madrid Teknik Direktörü Zinedine Zidane, karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada, "Sevilla çok iyi bir takım. İlk maçı 3-0 kazanmamıza rağmen karşılaşmanın zorlu geçeceğini biliyorduk. İlk maçın skoru, çeyrek finale çıkmamıza yardım etti." değerlendirmesinde bulundu.

Eflatun-beyazlı ekibin Brezilyalı futbolcusu Marcelo ise, "Yenilmezlik serisi rekorunu kıracağımızdan bir an bile şüphe etmedik. Sabırlı olmak zorundaydık. 90 dakika boyunca iyi bir oyun oynadığımızı düşünüyorum ve çeyrek finale çıktığımız için mutluyum." ifadelerini kullandı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :