Rasim Arı, "Halk Günü"nde vatandaşlarla buluşacak

Rasim Arı, "Halk Günü"nde vatandaşlarla buluşacak

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, 19 Nisan Cuma gününden itibaren her cuma "Halk Günü"nde vatandaşlarla buluşacağını bildirdi....

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, 19 Nisan Cuma gününden itibaren her cuma "Halk Günü"nde vatandaşlarla buluşacağını bildirdi.

Arı, yaptığı yazılı açıklamada, 31 Mart'ta gerçekleştirilen seçimlerin ardından mazbatasını aldığı ilk günden bu yana makamında binlerce vatandaşı ağırladığını ifade ederek, "Bir hayalimiz var. Nevşehir düşüncesiyle ortaya koyduğumuz hedeflerimize ulaşmak için durmadan çalışmak temel yöntemimiz olacaktır. Artık Nevşehir için hayallerimizi gerçekleştirme zamanı." ifadelerini kullandı.

Daha verimli bir çalışma ortamı oluşturmak için tebrik kabullerini 15-21 Nisan arasında her gün 18.00-20.00 saatleri arasında kabul edeceğini aktaran Arı, şunları kaydetti:

"Belediye Başkanlığına seçilmemin ardından, gösterdiğiniz olağanüstü ilgi, çıktığımız bu yolda asla yalnız olmadığımızı, arkamızda bu şehrin tüm değerleriyle hayallerimize inanan ve bunların bir an önce gerçekleşmesini arzu eden on binlerce hemşehrimizin olduğunu bir kez daha müşahede etme imkanı buldum. Makamımıza kadar gelerek sevinçlerini bizimle paylaşan ve gönül birlikteliği oluşturduğumuz tüm vatandaşlarıma en içten teşekkürlerimi ifade etmek istiyorum. Teveccühünüze layık olmak için çok daha fazla çalışmamız gerektiğine inanan bir belediye başkanı olarak artık çalışma zamanı olduğunu ifade etmek istiyorum. 19 Nisan 2019 Cuma gününden başlamak üzere her cuma gününde siz değerli vatandaşlarımla herhangi bir randevuya bile gerek duymadan düzenleyeceğimiz Halk Günü'nde sizinle gönül birlikteliğinde bulunmayı arzu ediyor, en derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum."

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :