Rangelov'dan değerlendirme

Rangelov'dan değerlendirme

Dimitar Rangelov, oyunun genelinde üstün olan ve galibiyeti kaçıran taraf olduklarını söylerken, takım olarak ligde daha iyi yerlerde olmayı kesinlikle hak ettiklerini ifade etti.

 

Torku Konyaspor'da 1-1 biten Gaziantepspor deplasmanında takımın golünü atan Bulgar oyuncu Dimitar Rangelov, oyunun genelinde üstün olan ve galibiyeti kaçıran taraf olduklarını söylerken, takım olarak ligde daha iyi yerlerde olmayı kesinlikle hak ettiklerini ifade etti.

Ligde son 5 maçta bir çıkış yakaladıklarını ve bunu devam ettirme adına Gaziantepspor maçına çıktıklarını ifade eden  Rangelov, "Oyunun hemen başında yediğimiz golle yenik duruma düşmemimize rağmen kontrolü kaybetmedik. Sonrasında bakıldığında tüm kontrol bizdeydi. Pozisyonlarımız var. Ama golle sonuçlandıramadık. İyi bir organize atakta golü bulduk. Kazanabilirdik de ama olmadı. Mücadelelerinden dolayı tüm arkadaşlarımı kutluyorum. İyi bir takımız ve her zaman söylediğimiz gibi bu ekip ligde daha iyi yerlerde olmayı kesinlikle hak ediyor" dedi.

 Rangelov, "Güzel ve organize bir ataktı. Topla en son buluşan isim olarak o golü atmam gerekiyordu ve bende onu yaptım. Umarım kalan haftalarda da takımıma katkı sağlarım ve buradaki var oluş amacım olan başarıda faydam olur" diye konuştu.