"Ramazan'a uygun değil..." İmamoğlu'nun kararına vatandaştan tepki!

"Ramazan'a uygun değil..." İmamoğlu'nun kararına vatandaştan tepki!

Her yıl geleneksel olarak İstanbul Büyük Şehir Belediyesi (İBB) tarafından Maltepe ve Yenikapı alanlarından etkinlikler gerçekleştiriliyor ancak bu yıl İBB tarafından paylaşılan etkinlik takvimi vatandaşların tepkisini çekti.

Geçtiğimiz yıllarda İBB tarafından Maltepe ve Yenikapı etkinlik alanlarında iftarın hemen sonrasında teravih vaktine kadar Ramazan ayının ruhuna uygun bir şekilde enstrümantal, tasavvuf musikisi, ezgi gibi dinletilerle düzenlenen etkinlikler İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun bilgisi dahilinde değiştirildi.

VATANDAŞTAN TEPKİ: İSİMLER VE TARZ RAMAZAN'A UYGUN DEĞİL

Daha önce teravih saatlerinde ara verilen etkinliklerin bu yıl tam teravih saatinde başlaması ve etkinliklere çağrılan isimler vatandaşlar tarafından büyük tepkiyle karşılandı.

 

 
 

Seçimden önce Yasin-i Şerif okuyan Ekrem İmamoğlu, Ramazan ayında teravih vakti, her güne bir konser koymuş.... CHP zihniyeti aldatmadır..

 
12:28 - 4 May 2019
 
24 kişi bunun hakkında konuşuyor
 

 

 

 

Mübarek Ramazan Ayı’nı May Fest’le karıştırdılar sanırım. Allah Hidayet versin hepinize...

 
11:39 - 4 May 2019
 
inkosma adlı kişinin diğer Tweetlerini gör
 

 

 

 

Sayın danışmanlığını yaptığın Sayın ’nu uyarır mısınız; yeni yıla girmiyoruz; Rabbimizin bir çağrısı olan ayına giriyoruz...
Eş başkanı için her gün Yılbaşı gerçi..

 
01:06 - 4 May 2019
 
34 kişi bunun hakkında konuşuyor
 

 

 

 

Bir Ramazan “etkinliği” olarak konser saatinde Teravih Namazı var. Ama namazda gözü olmayanın, ezanda kulağı olmuyor tabi.

 
12:01 - 4 May 2019
 
92 kişi bunun hakkında konuşuyor
 
 

Etiketler :