“Ramazan Buluşmaları” sürüyor

“Ramazan Buluşmaları” sürüyor

AK Parti Konya İl Teşkilatı tarafından başlatılan “Ramazan Buluşmaları” devam ediyor. İl Kadın Kolları ve Selçuklu İlçe Teşkilatı’nın ağırlandığı etkinlikte, Konya ve ülke gündemi ile kadın kolları ve Selçuklu İlçe Teşkilatı’nın çalışmaları konuşuldu.

Programda konuşan AK Parti Konya İl Başkanı Musa Arat, İstanbul Atatürk Havalimanı’na yapılan terör saldırısını kınadı. Arat; ‘İstanbul’da Doğu ve Güneydoğu Anadolu’da, Suriye ve Irak’ta yaşananların hepsi ülkemizi kuşatma ve etkisiz bırakma amacı taşıyor. Ama başaramayacaklar’ dedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi(AK Parti) Konya İl Başkanlığı’nın başlattığı ‘Ramazan Buluşmaları’nın bu seferki konukları İl Kadın Kolları ve Selçuklu İlçe Teşkilatı’ydı.

Programa AK Parti Konya İl Başkanı Musa Arat, İl Yürütme ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Lütfiye Poçanoğlu ile İl Kadın Kolları Yönetimi, AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer ile ilçe yönetimi, ilçe gençlik kolları yönetimi ile belediye meclis üyeleri katıldı.

ARAT; “ÖNÜMÜZÜ KESEMEYECEKLER”

Önemli istişare ve değerlendirmelerin yapıldığı programda konuşan AK Parti Konya İl Başkanı Musa Arat, ülke olarak zor günlerden geçildiğini, millet olarak çetin bir imtihandan geçildiğinin altını çizerek; “Ülkemiz, dört bir yandan kuşatma altında. Doğu ve Güneydoğu’da süren bir mücadelemiz var, Suriye ha keza. Irak’ta her gün kan ve gözyaşı var. Geçtiğimiz günlerde hain ve alçak bir saldırı ile masum insanımızın canına kıydılar. Dolayısıyla ülke olarak her yönden kuşatma altına alınmak isteniyoruz. Bu günler bizler için de önemli süreçler. İnşallah ülke olarak birliğimizi dayanışmamızı sürdürürsek kimse önümüzü kesemeyecek” ifadelerini kullandı.

POÇANOĞLU ÇALIŞMALARINI DEĞERLENDİRDİ

İl Kadın Kolları’nın etkinlik ve projeleri hakkında bilgi veren AK Parti Konya İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Lütfiye Poçanoğlu, şunları söyledi; “Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız, bakanlarımız milletvekillerimiz; kısacası tüm ak kadrolarımız bu ülkenin geleceği için çabalarken biz kadın kolları olarak da bu çorbada bir tuzumuz olsun istiyoruz. Bu manada tüm birimlerimizle gece gündüz çalışıyoruz. Elimizden geldiğince bu dava için çaba gösteriyoruz. Ben fedakar tüm kadın kollarımızın üyelerine can – ı gönülden teşekkür ediyorum”

ÖZER; “KÜÇÜK FARKLILIKLARIMIZI KENARA BIRAKALIM”

Programda katılımcılara hitap eden AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer de programı organize eden İl Teşkilatı’na ve etkinliğe katılan herkese teşekkür etti. Bu tür etkinliklerin teşkilatlar arasındaki dayanışma ve istişare kurumunu daha da geliştirdiğinin altını çizen İlçe Başkanı Özer; Ülkemiz ve coğrafyamız bugün neredeyse tüm dünyanın hesaplaştığı bir yer haline geldi. Onun için çok dikkatli, uyanık ve dayanışma içinde olmamız gereken bir dönemdeyiz. Ufak farklılıklarımızı bir kenara bırakarak ülkemizi koruma ve yüceltme gayreti içinde olmalıyız” şeklinde konuştu.

BAŞTÜRK VAN İZLENİMLERİNİ ANLATTI

AK Parti Selçuklu İlçe Gençlik Kolları Başkanı Rafet Baştürk de ilçe teşkilatının Van’da yaptığı programları değerlendirdi. Van programının oldukça verimli ve güzel geçtiğini kaydeden Rafet Baştürk, bu tür programların ufuk açıcı ve kardeşliği pekiştirici olduğunu söyledi. Haber Merkezi