Ramazan Bayramı'na doğru

Ramazan Bayramı'na doğru

Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak:- "Millet olarak büyük bir ihanetin ve sinsi bir kuşatmanın hedefiyiz. Bu dönemde her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Biz büyük bir milletiz. Bir ve beraber olduğumuz müddetçe, aşamayacağ

ANKARA (AA) - Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, "Millet olarak büyük bir ihanetin ve sinsi bir kuşatmanın hedefiyiz. Bu dönemde her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Biz büyük bir milletiz. Bir ve beraber olduğumuz müddetçe, aşamayacağımız zorluk, yıkamayacağımız engel yoktur." ifadelerini kullandı.

Kamalak, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, ülke için birlik, bölge için istikrar, insanlık için barış ve huzur dolu bir dünya diledi.

Türkiye’yi hedef alan terörist saldırıların bayram coşkularını hüzne dönüştürdüğünü, Atatürk Havalimanı alanını hedef alan ve masum insanların hayatına mal olan hain saldırının herkesi derinden sarstığını ifade eden Kamalak, saldırının rahmet ve merhamet ayı ramazanda gerçekleşmesinin terörün ne kadar alçaklaşabileceğinin en önemli göstergesi olduğunu belirtti.

Terör şehitlerine Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileyen Kamalak, şunları kaydetti:

"Çok açık ki ülke olarak, millet olarak büyük bir ihanetin ve sinsi bir kuşatmanın hedefiyiz. Bu dönemde her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Biz büyük bir milletiz. Bir ve beraber olduğumuz müddetçe, aşamayacağımız zorluk, yıkamayacağımız engel yoktur. Tarihimiz bunun yüzlerce örneğiyle doludur. Cenab-ı Allah hepimize Müslümanların birlik ve beraberliğini sağlayacak şuur, azim ve gayreti versin. Bu duygu ve düşüncelerle milletimizin mübarek Ramazan Bayram'ını kutluyor, bayramların, bayram gibi yaşandığı, barış ve kardeşlik yurdu bir Türkiye diliyorum."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :