Ramazan Bayramı'na doğru

Ramazan Bayramı'na doğru

İSTANBUL (AA) - İstanbul Valisi Vasip Şahin, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.Vali Şahin, mesajında, rahmet, bereket ve mağfiret...

İSTANBUL (AA) - İstanbul Valisi Vasip Şahin, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Vali Şahin, mesajında, rahmet, bereket ve mağfiret ayı ramazanın sonuna gelerek bir bayrama daha kavuşmanın mutluluğunu yaşandığını belirtti.

Bayramların, ilahi bir lütuf olmalarının yanı sıra sevgi, saygı, kardeşlik, birlik ve beraberlik duygularının yoğun bir şekilde hissedilmesine vesile olan, kırılan gönüllerin onarıldığı, dargınlıkların unutulduğu, toplumsal barışın pekiştiği müstesna günler olduğunu ifade eden Şahin, şunları kaydetti:

"Yoksulların gözetildiği, komşuların ve akrabanın unutulmadığı bayramlarımız, milletimizin inanç ve geleneğinde mümtaz bir yere sahiptir. Manevi iklimiyle insanları iyilikte, doğrulukta, hayırda buluşturan, dini ve milli duyguların en üst seviyeye çıktığı bu değerli günlerde sahip olduğumuz güzellikleri paylaşırken aile efradımız başta olmak üzere, komşularımız, akrabalarımız, yaşlılarımız ve çocuklarımızla bayramlaşırken şehit ailelerimizi ve gazilerimizi de ihmal etmeyelim. Bu vesileyle şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle yad ediyorum."

Vali Şahin, bayram dolayısıyla trafiğe çıkacak vatandaşlara da uyarılarda bulunarak, "Bayram münasebetiyle ziyaret ve seyahat için yola çıkacak vatandaşlarımıza, bayram sevincine gölge düşmemesi için trafik kurallarına riayet etmelerini hatırlatarak Ramazan Bayramınızı en kalbi duygularımla tebrik ediyor, bu mübarek günlerin ülkemiz, Türk ve İslam dünyası için hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum." ifadelerini kullandı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :