Ramazan Bayramı'na doğru

Ramazan Bayramı'na doğru

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, vatandaşların daha huzurlu bir bayram geçirmeleri için tedbir aldıklarını bildirdi.Bahçeci,...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, vatandaşların daha huzurlu bir bayram geçirmeleri için tedbir aldıklarını bildirdi.

Bahçeci, yaptığı yazılı açıklamada, belediyeye bağlı birimler tarafından Ramazan Bayramı öncesi ve bayram süresince gerekli tedbirlerin alındığını, görevli personellerin vatandaşın bayramı rahat ve huzurlu geçirmeleri için çalışacaklarını ifade etti.

Yiyecek, içecek satan iş yerleri üzerinde kontrollerin yapıldığını, vatandaşlara bozuk ve son kullanma süresi geçmiş gıda maddeleri satılmaması ve yedirilmemesi için denetimler yapıldığını vurgulayan Bahçeci, şunları kaydetti:

"Ana caddeler ve ara sokaklarda işportacılık yapan seyyar satıcılar semt pazarına yönlendirilirken pazarlarda da herhangi bir aksaklık meydana gelmemesi için gerekli tedbirler alındı. Mezarlıklar da bayrama hazır hale getirildi. Halkımız özellikle bayramlarda kabristanları daha fazla ziyaret etmekte. Bu durumu da göz önünde bulundurarak Ramazan Bayramı öncesinde mezarlıklarımızdaki periyodik temizlik ve bakımların yanı sıra genel kontroller, ağaç ve çiçek bakım işlemleri de yapıldı. Mezarlıklarımızda arife günü lokum ve gül suyu bulundurarak ziyarete gelen vatandaşlara ikram edeceğiz."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :