Ramada Plaza Kalitesi Konya’da Kapılarını Açıyor

Ramada Plaza Kalitesi Konya’da Kapılarını Açıyor

Konaklama sektöründe kusursuz hizmet anlayışıyla Ramada Plaza, Konya’da hizmet vermeye hazırlanıyor.

2016 yılında faaliyete geçecek olan otel, güçlü kadrosu, 5 yıldızlı konaklama ayrıcalığı ve Premium seçenekleriyle Konya’da otelcilik anlayışına yeni bir soluk getirmeyi hedefliyor.

Türkiye’nin tarım, sanayi ve kültür başkenti Konya, iş dünyasında yapılan yatırımlar, sahip olduğu kültürel değerler ile her yıl birçok yerli ve yabancı ziyaretçiyi ağırlıyor. Geniş bir ziyaretçi potansiyeline sahip olan Konya, otelcilik ve konaklama alanında yapılan yatırımlara da zemin hazırlıyor.

Uygulama anlamında da çevrecilik adına gerekli tüm çalışmaların yapıldığı Ramada Plaza Konya’da; su ve enerji tasarrufu standartları, çevre duyarlılığı konusunda çalışan eğitimleri ve çevreye zararlı maddelerin tüketiminin ve atık miktarının azaltılması standartları uygulanacak.

Konya Ramada Otel, otobüs terminaline 1 km, hava alanına 11 km olan merkezi lokasyonu ile misafirlerine kolay ulaşım imkânı tanıyor. Şehir manzaralı, 230 standart, 13 deluxsuit, 1 royalsuit, 3 engelli odası, 8 aile odası toplamda 255 odası ile hizmet vermeye hazırlanıyor.

Nitelikli kadrosu ile hizmet sunacak olan Ramada Plaza Konya’nın kaliteli ve konforlu tekstil ürünleriyle donatılmış odalarında; iklimlendirme, çalışma masası, direkt telefon, kablosuz internet bağlantısı, çay ve kahve ikramı, mini buzdolabı, saç kurutma makinesi, ütü ve ütü masası, uydu ve sinema kanalları ile laptopun sığabileceği boyutta güvenlik kasası gibi misafirlerin konaklama anında ihtiyaç duyabileceği tüm hizmetler eksiksiz olarak sağlanacak.

Otel yerleşkesi içerisinde ayrıcalıklı bir yaşam sunan Ramada Plaza Konya’da, bahçe, business center, kuaför salonu, çamaşırhane, kuru temizleme, telefonla doktor, ücretli bebek bakıcısı, ücretsiz otopark, ATM, döviz bürosu gibi seçeneklerle misafirlerinin ihtiyaçlarına hızlı çözümler sunmayı hedefliyor. Dinlenmek ve stres atmak isteyen misafirleri için lüks standartlarda hayata geçirilen, Isıtmalı (kapalı) havuz, çocuk havuzu, Türk hamamı, Fin hamamı, sauna, masaj, jakuzi ve fitness center’da dinlendirici zaman geçirmeyi vaat ediyor.

Ramada Plaza Konya profesyonel mutfak ekibiyle Türk ve dünya mutfağından eşsiz lezzetlerini, 250 kişilik 2 adet restoran, 50 kişilik özel yemek salonu, alakart ve açık büfe servis, kahvaltı salonu, oda kahvaltı imkânıyla misafirlerinin damak zevkine hitap etmeyi hedefliyor.

Konya’da toplantı ve organizasyonlarınız için hayata geçirilen ileri teknolojiyle donatılmış, toplamda 1500 kişilik toplantı salonları, fuar ve sergi alanlarında profesyonel ekibi ile, organizasyonlarınız için ayrıcalıklı imkânlar sunmayı hedefliyor.