Rahatsızlığı bulunan öğretmenlere anlamlı ziyaret

Rahatsızlığı bulunan öğretmenlere anlamlı ziyaret

Kayseri Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu, 4 aydır kanser tedavisi gören Türkçe öğretmeni Ahmet Yavuz ve bir süre önce ayağı kırılan kimya öğretmeni Mustafa Işık'ı 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla evinde ziyaret etti

KAYSERİ (AA) - Kayseri Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu, 4 aydır kanser tedavisi gören Türkçe öğretmeni Ahmet Yavuz ve bir süre önce ayağı kırılan kimya öğretmeni Mustafa Işık'ı evinde ziyaret ederek, Öğretmenler Günü'nü kutladı.

İlk olarak Yavuz'u (53) ziyaret eden Çandıroğlu, Yavuz'a acil şifalar diledi. Çandıroğlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla birtakım etkinlikler yaptıklarını belirterek, "Bu etkinliklerin bir parçası olarak, ilimizde görevli ve rahatsız olan hocalarımızı ziyaret ediyoruz" dedi.

Ahmet Yavuz'un ciddi bir rahatsızlık geçirdiğini belirten Çandıroğlu, "Biz sadece okullarda görev yapan öğretmenlerden oluşan bir camia değiliz. Bizim emeklilerimiz var, rahatsızlıklarından dolayı görevine ara veren hocalarımız var, öğretmen olacak öğrencilerimiz var ve fiili olarak görev yapan hocalarımız var. Biz, hepsiyle birlikte bir anlam oluşturduğumuzu düşünüyoruz. Hocamızın sınıfın özlemini çektiğini biliyoruz. İnşallah bir an önce o atmosfere kavuşur" diye konuştu.

Yavuz ise 24 yıldır öğretmenlik yaptığını belirterek, "24'üncü Öğretmenler Günümde en anlamlı hediyemi almış oldum" ifadesini kullandı.

Akciğer kanseri nedeniyle 4 aydır tedavi gördüğünü ve bu yüzden göreve ara verdiğini anlatan Yavuz, "Bu ziyaret beni ziyadesiyle mutlu etti. Böyle bir günde beni yalnız bırakmamanız beni duygulandırdı. Hastalığımın verdiği acıları unutturdu, beni hayata bağladı, bana yeniden yaşama sevinci verdi. Öğretmenler için en anlamlı günlerden biri olan Öğretmenler Günü'nde yaptığınız bu ziyaret, tedavi sürecimde aldığım tüm ilaçlardan daha iyi geldi" dedi.

Çandıroğlu, daha sonra 29 yıldır öğretmenlik yapan ve kısa süre önce ayağı kırılan 57 yaşındaki Mustafa Işık'ı ziyaret etti. Çandıroğlu, kimya öğretmeni Işık'ın bir an önce görevine dönmesi için dua ettiklerini belirtti.

Işık ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 

Kaynak:Haber Kaynağı