Radyo programcısının bıçaklı saldırıya uğraması

Radyo programcısının bıçaklı saldırıya uğraması

Best FM'in programcısı Arslan, program çıkışında bıçaklanmasıyla ilgili yakalanan şüphelinin adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasına itiraz etti

İSTANBUL (AA) - Radyo programcısı Cem Arslan, program çıkışında bıçaklı saldırıya uğramasına ilişkin yakalanan şüphelinin serbest bırakılmasına itirazda bulundu.

Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayına gelen Arslan, itiraz dilekçesini İstanbul 2. Sulh Ceza Hakimliğine sundu.

Dilekçede, şüpheli S.M.A hakkında uygulanan adli kontrol denetimlerinin yeterli olmayacağı savunularak, sanığın daha önce de yaralama olayına karıştığı anımsatıldı.

Şüphelinin kamu açısından tehlike arz ettiği iddia edilen dilekçede, şunlar kaydedildi:

"Şüpheli uzun yıllardan bu yana tarafıma ve başkaca kişilere yönelik yapmış olduğu saldırıları sürekli olarak tekrarlamış, yapmış olduğu saldırıların tamamı mağdur kişilerce ağır sonuçlar doğurmuştur. Kamu açısından açıkça tehlike arz eden bu şahıs hakkında 1. Sulh Ceza Hakimliği tarafından verilen kararda şüpheli hakkında adli kontrol tedbirleri doğrultusunda yalnızca imza tedbiri alınmaktadır. Belirlenen saatler haricinde yalnızca bir imza ile serbest şekilde hayatına devam eden şüpheli, tarafıma veya üçüncü kişilere zarar vermesini engelleyecek herhangi bir koruma tedbiri de bulunmamaktadır."

Arslan, zanlı hakkında İstanbul 1. Sulh Ceza Hakimliğinin verdiği "Tutuklama talebinin reddine" dair kararın kaldırılmasını talep etti.

Radyo programcısı Arslan, 3 Ekim'de program çıkışı uğradığı bıçaklı saldırıda yaralanmıştı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :