Rabia Spor Merkezi’nde masa tenisi heyecanı

Rabia Spor Merkezi’nde masa tenisi heyecanı

Meram Belediyesi Rabia Spor Merkezinde bu yıl 2’ncisi düzenlenen masa tenisi turnuvası sona erdi. Bayanlarda Havva Yardımoğlu, erkeklerde ise Oğuz Yiğit şampiyon oldu. Turnuvada dereceye giren sporculara kupa ve çeşitli hediyeler verildi

 

Meram Belediyesi'nin Dr. Ahmet Özcan Caddesi'nde geçtiğimiz yıl hizmete açtığı Rabia Spor Merkezi büyük ilgi görüyor. 2 bin 240 metrekarelik alana sahip merkezde yüzme havuzu, bay bayan fitness salonu, kafeterya ve iş yerleri bulunuyor. 

Üye sayısı kısa sürede 4 bini aşan spor merkezinde farklı etkinlikler düzenleniyor. Bu kapsamda bu yıl 2’ncisi düzenlen masa tenisi turnuvası oldukça heyecanlı ve çekişmeli müsabakalara sahne oldu.  Bayanlarda Havva Yardımoğlu birinci, Zeynep Tepe ikinci ve Şenay Öztürk de üçüncü oldu. Erkeklerde ise Oğuz Yiğit birinci olurken, Gürsel Uysal ikinci, Mustafa Tüzüner de üçüncü oldu. Dereceye giren sporculara Meram Belediyesi Başkan Yardımcıları Erhan Civcik ve İsmail Hakkı Gül tarafından kupaları ve hediyeleri verildi.

Öte yandan Rabia Spor Merkezi fitness salonuna devam ederek en fazla kilo veren kişilere de madalya ve çeşitli hediyeler verildi.