Pursaklar Belediyesinden vergi ödemesi hatırlatması

Pursaklar Belediyesinden vergi ödemesi hatırlatması

ANKARA (AA) - Pursaklar Belediyesince emlak, ilan ve reklamla çevre temizlik vergilerinin 2018 yılı birinci taksit ödemeleri hatırlatıldı.Pursaklar Belediyesinden...

ANKARA (AA) - Pursaklar Belediyesince emlak, ilan ve reklamla çevre temizlik vergilerinin 2018 yılı birinci taksit ödemeleri hatırlatıldı.

Pursaklar Belediyesinden yaptığı yazılı açıklamada, emlak, ilan ve reklamla çevre temizlik vergilerinin 2018 yılı birinci taksit ödemelerinin 31 Mayıs'ta sona ereceği hatırlatıldı.

Vergi ödeme yoğunluğunu da dikkate alarak Tebessüm Konağı'nda bulunan veznelerde hizmet verileceği vurgulanan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Mükellefler, Pursaklar Belediyesi'nin www.pursaklar.bel.tr adresindeki web sayfası üzerinden e-belediye hizmetinden faydalanılarak kredi kartı ile ödeme yapabileceği gibi tüm PTT merkez ve şubelerinden 284963 posta çeki numarasına da ödeme yapılabilecek. Ayrıca vergi ödemeleri, Halk Bankası ve Denizbank'ın tüm şubelerinden yapılabilecek. Vergi ödemelerine Paraf ve World kartlarda taksit uygulanacak."

Açıklamada, ödemelerin rahat ve huzurlu bir şekilde yapılabilmesi için mükelleflerin son günlere kalıp mağdur olmamaları uyarısında bulunuldu.



AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :