PTT'nin "Kişisel Pul" projesi ilgi görüyor

PTT'nin "Kişisel Pul" projesi ilgi görüyor

PTT Genel Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen kişisel ve kurumsal pul projesine Eskişehir'de ilgi artıyor

ESKİŞEHİR (AA) - PTT Genel Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen "Kişisel ve Kurumsal Pul" projesi Eskişehir'de yoğun ilgi görüyor.

Eskişehir PTT Başmüdürü Korkmaz Gencer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, il ve ilçeler içerisinde yaptıkları tanıtım çalışmalarıyla bu projeyi yaygınlaştırdıklarını söyledi.

Vatandaşların ve kurumların projeye büyük ilgi gösterdiğini dile getiren Gencer, "Kişisel ve kurumsal pul projemiz gerçekten önemli bir prestij. Düğününüz olduğunda davetiyenizin üzerine kendi pulunuzu basabiliyorsunuz. Projenin daha fazla yaygınlaşabilmesi için gerekli tanıtım ve pazarlama çalışmaları yapıyoruz." dedi.

Gencer, son olarak ziyaret ettikleri İnönü ilçe Belediyesinin projeye destek verdiğini belirterek, "Başkanımız kişisel pul çalışmamızla çok ilgilendi. Belediye adına pul yaptırarak projemizi destekledi. Bugün de burada kendilerine talepleri doğrultusunda hazırladığımız pulları takdim edeceğiz." ifadelerini kullandı.

- "Sosyal medya mektuba engel"

Eskişehir merkez PTT Baş Müdürlüğünü ziyaret eden ve kurumu için yaptırdığı pulları teslim alan İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt, iletişim yollarının artmasıyla mektup kültürünün zayıfladığını söyledi.

Bozkurt, kuruluşundan bu yana ülkeye büyük katkıları olan PTT'nin geliştirdiği projelerle farkındalık oluşturduğunu anlatarak, "Sosyal medya mektuba, bir tebrik kartına engel oluyor artık. Fakat böyle köklü bir kuruluşun desteklenmesi gerekiyor. Biz belediye olarak zaten gönderiler yapıyoruz. Bunu neden belediyemizi temsil eden bir fotoğrafı içeren pulla yapmayalım dedik. Kurumlar için de kişisel olarak da önemli bir proje. Desteklenmesi ve yaygınlaşması gerekiyor." diye konuştu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :