PTT'den "Mehmet Akif Ersoy ve Milli Mücadele Pul Sergisi"

PTT'den "Mehmet Akif Ersoy ve Milli Mücadele Pul Sergisi"

ANKARA (AA) - Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT AŞ), Burdur'da "Mehmet Akif Ersoy ve Milli Mücadele Pul Sergisi" düzenleyecek. PTT AŞ'den yapılan...

ANKARA (AA) - Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT AŞ), Burdur'da "Mehmet Akif Ersoy ve Milli Mücadele Pul Sergisi" düzenleyecek.

PTT AŞ'den yapılan açıklamaya göre, sergi Mehmet Akif Ersoy Konferans ve Sergi Salonu'nda 12-14 Mart'ta düzenlenecek. Sergi alanında "Mehmet Akif Ersoy ve Milli Mücadele Pul Sergisi, 12-14.03.2018 BURDUR" ibareli özel tarih damgası kullandırılacak.

Sergiye ait özel tarih damgalı zarflar 2,50 lira bedelle "www.filateli.gov.tr" adresinde ve filateli cep uygulamasında satışa sunulacak.

- Erzurum'un düşman işgalinden kurtuluşu

Öte yandan PTT AŞ, 12 Mart Pazartesi günü de "Erzurum'un Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 100. Yılı" konulu sürekli posta pulunu tedavüle çıkaracak.

PTT, söz konusu sürekli posta pulunu 2 lira bedelle, söz konusu pula ait ilk gün zarfını ise 3 lira bedelle PTT işyerlerinde, "www.filateli.gov.tr" adresinde ve filateli cep uygulamasında satışa sunacak.

Söz konusu filatelik ürünlerin satışıyla aynı tarihte Erzurum PTT Merkez Müdürlüğünde, "Erzurum'un Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 100. Yılı 12.03.2018 ERZURUM" ibareli ilk gün damgası kullandırılacak.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :