PTT'den güvenlik güçlerine tebrik kartı kampanyası

PTT'den güvenlik güçlerine tebrik kartı kampanyası

Vatandaşların doğu ve güneydoğuda terörle mücadele yürüten güvenlik güçlerine duygularını yazmaları için "Tebrik Kartı Bizden, Güvenlik Güçlerimize Göndermek Sizden" kampanyası Antalya, Isparta ve Muğla'da da başlatıldı

ANTALYA (AA) - PTT tarafından, vatandaşların, doğu ve güneydoğuda terörle mücadelede görevli güvenlik güçlerine iyi temennilerini iletmeleri için "Tebrik Kartı Bizden, Güvenlik Güçlerimize Göndermek Sizden" kampanyası başlatıldı.

Antalya PTT Başmüdürü Mustafa Kaplan, Güllük PTT Merkezi'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, kampanya ile milli birlik, beraberlik, hoşgörü ve kardeşlik duygularının pekiştirilmesine katkıda bulunmayı, tebrik kartı gönderme alışkanlığını yaygınlaştırmayı amaçladıklarını belirtti.

Kampanya kapsamında dört farklı özel kart bastırıldığını ifade eden Kaplan, şunları kaydetti:

"Alıcıların ad, soyad ve açık adresleri yerine, vatandaşlarımız tarafından güvenlik güçlerimizin görev yerleri ile ilgili olarak illerde belirlenen ve kabul gişelerimizde listesi yer alan 127 polis ve jandarma karakolundan istedikleri görev yerlerine, güvenlik güçlerimize hitaben yazacakları mesajlarını tebrik kartı olarak ücretsiz gönderebileceklerdir."

Kaplan, gönderilerin, PTT Başmüdürlüğü dağıtım sahasındaki güvenlik güçlerinin birlik ve görev adreslerine en geç 4 Temmuz'da toplu olarak teslim edilmesinin planlandığını bildirdi.

PTT Başmüdürü Kaplan daha sonra Hakkari'deki Şemdinli Aktütün Jandarma Karakolu'na gönderilmek üzere tebrik kartı yazdı.

- Isparta

Isparta PTT İşletme Başmüdürü Yaşar Adanalı da, gazetecilere yaptığı açıklamada, Ramazan Bayramı için genel müdürlük tarafından 4 çeşit tebrik kartı oluşturulduğunu söyledi. Uygulamanın milli birlik ve beraberliği güçlendireceğini belirten Adanalı, "Müşterilerimizin sadece tebrik kartı göndermek istedikleri ilin adını yazılmaları yeterli olacaktır." dedi.

-Muğla

Muğla PTT Başmüdürü Recep Türkyılmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, vatandaşların, ülkenin huzur ve refahı için görev yapan güvenlik güçlerinin Ramazan Bayramı'nı kutlamasına vesile olmak istediklerini bildirdi.

Türkyılmaz, kartların PTT Başmüdürlüğü dağıtım sahasındaki güvenlik güçlerinin birlik ve görev adreslerine en geç 4 Temmuz'da toplu olarak teslim edilmesinin planlandığını dile getirdi.

Muğla Valisi Amir Çiçek de 4 karta duygularını yazdı. Çiçek'in yanı sıra Emniyet Müdür Vekili Adnan Karayel, Muğla'daki şehit yakınları ve gaziler ile kurum müdürleri de tebrik kartlarını yazarak PTT görevlilerine teslim etti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :