PTT mobil şubeler her yerde

PTT mobil şubeler her yerde

PTT Konya Başmüdürlüğü vatandaşlara büyük kolaylık sağlayan PTT Mobil Şube hizmete ağını genişleterek sürdürüyor. Yeni gelen iki mobil şube aracının biri Aydoğdu Mahallesinde, diğeri ise Nüfus Müdürlüğü Bahçesinde hizmete başladı

Pasaport, kimlik ve sürücü belgelerine ilişkin iş ve işlemlerin 2 Nisan 2018 tarihi itibariyle nüfus ve vatandaşlık müdürlüklerince verilmeye başlanması nedeniyle vatandaşların pasaport, kimlik ve sürücü belgelerine ilişkin kâğıt bedelleri ile harçlarına ilişkin tahsilatlarda kolaylık sağlanması amacıyla Konya Nufus müdürlüğü bahçesinde hizmete sunulan PTT Mobil Şubesi hizmet vermeye başladı.

resim1-002.JPG

Konya PTT Başmüdürü Akın Akıncı yaptığı açıklamada ” Vatandaş, PTT’nin diğer hizmetleri olan tüm işlemlerden PTT Mobil Şubesinden de faydalanılabilecek.

“PTT Her Yerde” sloganından hareketle özellikle işyerimizin olmadığı, acil ihtiyaç duyulan mahallerde, deprem, sel vb. gibi doğal afet durumları ile fuar, açılış, ulusal veya uluslararası gösteri ve toplantılarda, şehir merkezinden uzak sanayi bölgelerinde hizmet verecek. Ayrıca Genel Müdürlüğümüzce belirlenen strateji doğrultusunda posta, kargo ve pttbank hizmetlerimizin verileceği PTT Mobil Şubelerimiz 3 ayrı araç ile Konyamızın önemli yerlerinde hizmet vermeye başlamıştır.

PTT Mobil şube  araçlarımızın, müşteri memnuniyeti ilkesi ile hareket eden   Konya  PTT Başmüdürlüğü  adına ilimize hayırlı olmasını temenni ederim” dedi.

Haber Merkezi

ptt-mobil-subeler--(3).jpg

ptt-mobil-subeler--(4).jpg