Provokotörler iş başında!

Provokotörler iş başında!

Tahir Elçi'nin öldürüldüğü ve bir polisimizin şehit edildiği saldırılardan sonra provokatörler hemen sahne aldı. MOBESE görüntülerine rağmen olayı devlete yıkmaya çalışan odaklar saldırının hemen ardından dezenformasyona başladı.

PKK'lıların basın açıklaması yapılırken saldırarak öldürdüğü Tahir Elçi olayında, PKK'lıları aklamak için ilk harekete geçen Doğan Medya oldu.

RADİKAL: "İLK ATEŞİ SAKALLI BİRİ AÇTI"

Radikal gazetesi, Elçi'nin öldürülmesinde kim olduğu belli bile olmayan görgü tanıklarına dayandırdığı haberinde 'sakallı' bir kişinin ilk ateşi açtığını duyurdu.

rs1-536.jpg

ÖZGÜR GÜNDEM DE AYNI YOLU İZLEDİ

Tahir Elçi'nin vurulmasının ardından Özgür Gündem de devleti karalamaya yönelik tweet attı.

İşte o tweet;

rs2-167.jpg

Ertuğrul Kürkçü'den skandal 'Elçi' açıklaması!

HDP'li Ertuğrul Kürkçü, Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi'nin öldürülmesi hakkında "resmi suikast" iddiasında bulundu.

Kürkçü, olay yerinde olmadığını, söyleyeceklerinin Diyarbakır'dan aldığı bilgilere dayandığını belirterek "Elçi, doğrudan hedef alındı. Planlı bir suikast" ifadelerini kullandı. "Resmi suikast" ifadesini kullanırken "cinayeti, bir idari mekanizmanın işlediğini" kast etmediğini, gladyoya işaret ettiğini aktaran Ertuğrul Kürkçü, "Gladyo müstesna bir yere sahip. İşlerin bu kuruma ihale edildiğini görüyoruz" dedi. Kürkçü, bu kapsamda Hrant Dink cinayetini hatırlattı.

Kürkçü konuşmasını "Elçi'nin öldürülmesi tek suikast olarak kalmayabilir"diyerek sürdürdü. Cinayetlerin toplumsal önderleri hedef almaya başladığını söyleyen Ertuğrul Kürkçü, Elçi'nin katilinin kaçtığını vurguladı.

CAN DÜNDAR'IN MUHABİRİNDEN SKANDAL TWEET

Cumhuriyet muhabiri Ahmet Şık, Diyarbakır'da Tahir Elçi'nin PKK'lı teröristler tarafından öldürülmesinden sonra "Devletiniz teröristtir" tweet'ini attı.

rs4-023.jpg

rs2-168.jpg