Protokol ve öğretmenler yemekte buluştu

Protokol ve öğretmenler yemekte buluştu

YOZGAT (AA) - Sorgun Belediyesi tarafından emekli öğretmenler ile ilçe genelindeki okullarda görev yapan öğretmenlerin onuruna yemek verildi. İlçedeki termal...

YOZGAT (AA) - Sorgun Belediyesi tarafından emekli öğretmenler ile ilçe genelindeki okullarda görev yapan öğretmenlerin onuruna yemek verildi.

İlçedeki termal tesislerde düzenlenen programda konuşan Kaymakam Vekili Mesut Tabakçıoğlu, öğretmenlik mesleğinin kutsallığına değinerek, geleceğe eğitimli nesillerin yetişmesi için çaba sarf eden tüm öğretmenlerin Öğretmenler Günü'nü kutladığını kaydetti.

Belediye Başkanı Ahmet Şimşek ise öğretmenlik mesleğinin emekli olunabilecek bir meslek olmadığını dile getirerek, "Öğretmek ve öğrenmek hayatın her noktasında var olan ve asla son bulmayacak bir olgudur." diye konuştu.

Bireyleri geleceğe hazırlayan öğretmenlerin ülkenin geleceğini şekillendirdiğini vurgulayan Şimşek, "Öğretmenliği hayat gayesi edinen siz değerli öğretmenlerimiz inanıyorum ki bilinçli, öz güveni yüksek, vatanına milletine sevgi dolu, geçmişini unutmayan ve geleceğe umutla sarılan nesiller yetiştiriyorsunuz. Öğretmenlik gönülden yapılan bir meslektir. Öğretmenlerimiz, ülkemizin geleceğini gönülden şekillendirenlerdir. Elleri öpülesi öğretmenlerimiz bizim annemiz, babamız, dostumuz, arkadaşımız kısaca her şeyimizdir." ifadelerini kullandı.

Program sonunda Şimşek, günün anısına emekli olan öğretmenlere hediye takdim etti.

Protokol üyelerinin davete katılan öğretmenlere çiçek vermesi ile sona eren programa, İlçe Jandarma ve Garnizon Komutanı Binbaşı Metin Gezer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Ekinci, İlçe Emniyet Müdürü Bahadır Özdemir, merkez ve köy okullarında görev yapan öğretmenler, emekli öğretmenler ve aileleri katıldı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :