Prof. Dr. Hakkı Gökbel,  rektör adayı olacak mı?

Prof. Dr. Hakkı Gökbel, rektör adayı olacak mı?

Türkiye’nin ve Konya’nın önemli üniversiteleri arasında yer alan Selçuk Üniversitesi, bu yıl 20 binin üzerinde yeni öğrenciyi ağırlayacak. Üniversite, Kasım ayında gerçekleşecek seçimin ardından ise YENİ BİR REKTÖRLE yoluna devam edecek

Geçen yıl yaklaşık 19 bin öğrencinin kayıt yaptırdığı Selçuk Üniversitesi’ne bu yıl 20 bin 215 yeni öğrencinin kayıt yaptırması bekleniyor. Yine bu yıl 1300’ün üzerinde yabancı öğrencinin kaydolacağı Selçuk Üniversitesi’nin en yüksek puanlı bölümleri Tıp Fakültesi, Diş Hekimliği Fakültesi ve Hukuk Fakültesi olarak sıralandı.

“GÖKBEL ADAY OLMAYACAK”

30 Kasım’daki Rektörlük seçimlerine hazırlanan Selçuk Üniversitesi, dünyada Yer ve Çevre Bilimlerinde 393., Tıp Bilimlerinde 395. ve Matematik ve Bilgisayar Bilimlerinde 494. sırada yer aldı. Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni M. Ali Köseoğlu da, gündemdeki yeri ısınan ‘Rektörlük Seçimleri’yle ilgili Konya basınında ilk, şok bir bilgiyi kaleme aldı. Köseoğlu, bugünkü yazısında “Prof. Dr. Hakkı Gökbel yeniden rektör adayı olmayacak” diye yazdı.

M. ALİ KÖSEOĞLU'NUN YAZISINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...