Pratik Otomotiv’den eğitimcilere bakım hizmeti

Pratik Otomotiv’den eğitimcilere bakım hizmeti

Pratik Otomotiv büyük bir başarıya daha imza atarak Aktif Eğitim Sen ile bakım anlaşması imzaladı

Konya’da 6 yıldır otomotiv sektöründe servis, bakım, hasar danışmanlığı hizmeti veren Pratik Otomotiv, kurum ve kuruluşlarla bakım anlaşmaları yapmayı sürdürüyor.

Son olarak Aktif Eğitim Sen sendikası ile bakım anlaşması imzalayan Pratik Otomotiv, sendika üyelerinin tüm araç bakım ve servis danışmanlığı hizmetini verecek.

Anlaşmanın hayırlı olmasını dileyen Pratik Otomotiv Genel Müdürü Metin Darıcı, “Pratik Otomotiv olarak Konya’mızdaki kurum ve kuruluşlara kaporta, boya, tamir, bakım, elektrik, fren, detay temizleme, sigorta hasar danışmanlığı (trafik kazası sonrası araç tamiri) hizmeti vermekteyiz. Dönem dönem sendika, sivil toplum kuruluşları, resmi kurum ve kuruluşlarla anlaşmalarımız oluyor. Bu son anlaşmamızı da üyeleri öğretmen olan Aktif Eğitim Sen Sendikası ile yaptık. Tüm sendika üyesi öğretmenlerimizi servisimize bekliyoruz” dedi.

Pratik Otomotiv’in hizmet yeterlilik belgesi ve TSE standartlarında hizmet verdiğini vurgulayan Darıcı, “Profesyonel anlamda servis hizmeti vermek için gayret sarf ediyoruz. Bu manada ekonomik otomobil servisi sloganıyla yetkili servis kalitesinde her araca özel servis hizmetleri vermekteyiz. Firmamız bünyesinde hizmet yeterlilik ve TSE belgelerimizle de bu işe verdiğimiz önemi müşterilerimize, anlaşmalı olduğumuz sigorta şirketlerine göstermeye çalışıyoruz” diye konuştu.

Anlaşma içeriğinden de bahseden Metin Darıcı, “Aktif Eğitim Sen üyelerine tamirci gönderme, yol yardımı, yıkama, çekici, mini onarım gibi hizmetleri ücretsiz vermeyi taahhüt ediyoruz. Bu ayrıcalıklı hizmetlerimizi, toplumumuzun geleceğini yetiştiren öğretmenlerimize Pratik Otomotiv’in bir promosyonu olarak sunmaktayız” dedi.

Protokolün imzalanması sırasında konuşan Aktif Eğitim Sen Şube Başkanı Salih Uysal ise şunları ifade etti:

“Aktif Eğitimciler Sendikası Konya Şubemiz bin 50 üyesi ile her geçen gün büyümeye devam etmekte. Kurulduğu günden itibaren faaliyetlerine hız kesmeden devam eden sendikamız, üyelerine her alanda avantajlar sağlamak maksadıyla birçok firma ile indirim anlaşmaları yaparak, maaşların enflasyon karşısında eriyip neredeyse yok olduğu böyle bir dönemde ekonomilerine küçük de olsa bir katkı sağlamıştır. Pratik Otomotiv ile yaptığımız anlaşmanın da hayırlı olmasını diliyoruz.”