Potada maçının ardından

Potada maçının ardından

Orduspor Antrenörü Durur:

ORDU (AA) - Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde (TKBL), sahasında Osmaniye Gençlik'i 67-57 yenen Orduspor'da, antrenör Alper Durur, "Fikstür açısından hedeflerimiz doğrultusunda evimizdeki maçları kazanmak istiyorduk, bunu da burada yaptığımız için mutluyuz" dedi.

Durur, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, fikstüre ve takımlara bakıldığı zaman Osmaniye Gençlik maçının kendileri için hayati önem taşıyan bir maç olduğunu söyledi. 

Çok iyi oynamadıklarını ve daha yeni bir takım olduklarını dile getiren Durur, şunları kaydetti:

"Organizasyonlarda problemlerimiz var. Geçen seneden 10 oyuncu değiştirdik, zaman bizim için daha iyi olacak daha iyi şeyler getirecek. Ama çocuklar sonuna kadar kazanmak için savaştılar, bu bizi çok mutlu etti. Umarım izleyenlere iyi bir maç seyrettirmişizdir. Bu takım seyredilmeyi hak ediyor diye düşünüyorum. Gelen herkese çok teşekkür ediyorum. Bu maç kazanıldıysa oyuncular sayesindedir, onlara da ayrı teşekkür ediyorum. Fikstür açısından hedeflerimiz doğrultusunda evimizdeki maçları kazanmak istiyorduk, bunu da burada yaptığımız için mutluyuz."

 

-Osmaniye Gençlik cephesi

Osmaniye Gençlik Antrenörü Aydın Uğuz ise ligin ilk maçının kendileri için önemli olduğunu belirterek, "Lige yeni çıkmış bir takımız. Sonuçta bizim hedefimiz bu ligde kalmak" dedi.

ABD'li sakat oyuncuları Moss'u denediklerini ancak verim alamadıklarını belirten Uğuz, "Üçüncü periyotta da diğer yabancı oyuncumuz Lelas sakatlanınca, zaten kolumuz kanadımız kırılmış oldu. Yine de oyuncularımın iyi mücadele ettiğini düşünüyorum. Basit hatalardan dolayı kaybettiğimizi düşünüyorum. Orduspor'u da tebrik ediyorum, Avrupa kupalarında başarılar diliyorum" diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı