Potada maçın ardından

Potada maçın ardından

Abdullah Gül Üniversitesi yardımcı antrenörü Berkalp: "Maçı kazandığımız için mutluyuz"

KAYSERİ (AA) - Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) takımlarından Abdullah Gül Üniversitesi'nde yardımcı antrenör Müge Berkalp, İstanbul Üniversitesi BGD maçını kazanmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Berkalp, karşılaşmanın ardından katıldığı basın toplantısında, İstanbul Üniversitesi BGD'yi de mağlup ederek, ligde yenilgisiz olarak yollarına devam etmenin sevincini yaşadıklarını belirtti.

Zor bir karşılaşmanın ardından galip gelmenin önemine vurgu yapan Berkalp, şöyle devam etti:

"Maçı kazandığımız için mutluyuz. Maça kötü başladık. Sonra inişler çıkışlar yaşadık. Karşılaşmanın genelinde iyi oynamadığımızı düşünüyorum. Çok ciddi oyunculardan kurulu bir takım olduğumuz için ve lider ruhlu basketbolculara sahip olduğumuz için maçı kazandık. Bütün oyuncularımıza teşekkür ediyorum."

Hakemleri maçtaki yönetimleri nedeniyle eleştiren Berkalp, "Hakemlerin çok daha iyi olmalarını bekliyorum. Hakem kararlarından her iki takımın da mutlu olduğunu düşünmüyorum. Bunlara tavsiyem yönettikleri maçı izlesinler. Bu sayede hatalarını azaltabilirler" diye konuştu.

-  "Erken faul yiyen uzun oyuncularımdan dolayı skoru tutamadık"

İstanbul Üniversitesi BGD Başantrenörü Hasan Fırat Okul ise maçın son periyodundaki kötü performansları nedeniyle karşılaşmayı kaybettiklerini ifade etti.

Abdullah Gül Üniversitesi'nin çok güçlü bir takım olduğunu söyleyen Okul, şunları söyledi:

"Baştan aşağı çekişmeli bir maçtı. Gerçekten seyredenlere zevk verdiğine inanıyorum. Maç gergin geçti. Hakemlerin maça etkisi yoktu bence. Maçın sonunu kötü oynadık. Erken faul yiyen uzun oyuncularımdan dolayı skoru tutamadık. Yediğimiz sayılarla maçı kaybettik. Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi çok kaliteli. Kimin kimi yeneceği belli değil. Bence ligde hiç maçta favori yok. Bizde favori gibi gözükenleri alt etmek için mücadele edeceğiz."

Kaynak:Haber Kaynağı