Potada maçın ardından

Potada maçın ardından

A Milli Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Yıldızoğlu: "Tam hazır değiliz ama doğru yoldayız"

ANKARA (AA) - A Milli Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Ceyhun Yıldızoğlu, "Tam hazır değiliz ama doğru yoldayız" dedi. 

Yıldızoğlu, Uluslararası Ankara Turnuvası'nda kazandıkları Belarus maçının ardından düzenlenen basın toplantısında, rakiplerinin oldukça tecrübeli olduğunu belirterek, "Maça çok sıkı başladığımızı söyleyebilirim. Savunmada çok aşama katettiğimizi biliyoruz. Ufak tefek hatalar yapıyoruz.  Bunları iyi takımlara karşı yaparsak sıkıntı yaşarız. Bugün hücumda iyi olduğumuz zamanlar da vardı, kötü olduğumuz zamanlar da. Şutumuz girmediğinde sıkıntı yaşamamak için hücumu çeşitlendirmeye çalışıyoruz" diye konuştu.

Dünya Kupası'nda mücadele edecek çekirdek kadroda sıkıntı yaşamayacaklarını, genç oyunculara da güvendiğini ifade eden Yıldızoğlu, "Takımın as isimlerinden gelecek katkıyı biliyoruz. Oyuncularım Dünya Kupası konsantrasyonunu yıllar önce başlattı. Bunun karşılığını almak isteyeceklerdir. Gençlerle ilgili umutluyum. Hepsi bu maçlarda tecrübe kazanıyor. 12 kişilik kadroda kimler yer alacaksa en üst seviyede katkı vereceğine inanıyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak:Haber Kaynağı