Polisin silahıyla kendini vurdu

Konya'nın merkez Selçuklu ilçesinde çevreye rahatsızlık veren şahıs, polis arbedesi sırasında kendi bacağından vurularak yaralandı.

Konya'nın Merkez Selçuklu ilçesinde, 18.30 sıralarında Yazır Mahallesi Şehit Enes Kaya Sokak'ta meydana gelen olayda, çevreye rahatsızlık verdiği ihbarı üzerine polis memurları olay yerine sevk edildi. İhbarı değerlendiren Selçuklu İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı devriye ekipleri, sokak üzerindeki bir madde bağımlısının etkisi altında olduğunu tespit etti.

p1.jpg

Sokağa gelen polis ekiplerini gören bu şahıs, polis memurlarına saldırarak bir memurunun silahını almaya çalıştı. Ancak bu girişim sırasında arbede çıktı ve şahıs kendi bacağından vurularak yaralandı. Olayın hemen ardından, çok sayıda polis ekibi ve sağlık personeli, olay yerine yönlendirildi.

p2.jpg

Olayda bacağından yaralanan K.Y. (24), sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne nakledilerek tedavi altına alındı. Diğer taraftan, çıkan arbedede darp edilen polis memuru R.A. da ambulansla hastaneye kaldırıldı.

p3.jpg

Polis ekipleri, olay yerinde detaylı incelemelerde bulunurken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Konya'da yaşanan bu olay, çevreye rahatsızlık veren bir kişinin polis arbedesi sırasında kendini yaralayarak sonuçlandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.