"Polisimize yapılan çirkin davranışı kınıyorum"

"Polisimize yapılan çirkin davranışı kınıyorum"

Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı Ege Bölge Başkanı Ahmet İmrek: - "(Polis memuru ile CHP'nin cumhurbaşkanı adayı İnce arasında geçtiği iddia edilen diyalog)Bir insana yakışmayacak hakaret dolu kelimeler, cümleler ve tehditler var. P

İZMİR (AA) - Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı Ege Bölge Başkanı Ahmet İmrek, polis memuru ile CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce arasında geçtiği iddia edilen diyaloğa ilişkin, "Bir insana yakışmayacak hakaret dolu kelimeler, cümleler ve tehditler var. Polisimize yapılan bu çirkin davranışı kınıyorum." ifadelerini kullandı.

İmrek, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye'nin bölünmez bütünlüğü için bir olmak, diri olmak gerektiğini belirtti.

Bu uğurda tarih boyunca şehitler verildiğini vurgulayan İmrek, nice aslanların gözünü kırpmadan şehadet şerbetini içtiğini anımsattı.

Ülkedeki özgürlük ortamının kıymetinin bilinmesi gerektiğine işaret eden İmrek, şunları kaydetti:

"CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin, kendi koruma polisine konaklamak için yer verilmesi aşamasında misafirhane resepsiyon görevlisi polis memuru ile yapmış olduğu konuşmayı basından dinledik. Bir insana yakışmayacak hakaret dolu kelimeler, cümleler ve tehditler var. Polisimize yapılan bu çirkin davranışı kınıyorum. Sayın vekil olmadı, yakışmadı. Acaba Gazi Mustafa Kemal Atatürk bu konuşmayı duysaydı ne olurdu? Şimdi Atatürk'ümüzün yattığı yerde kemikleri sızlamadı mı?"


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :